реклама

реклама

Згідно розподілу коштів з державного бюджету, цьогоріч місто Черкаси отримає на ремонт доріг 3 млн грн.. Торік дорожній фонд міста становив 9 млн грн…

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

– 20 млн грн., які отримала Черкащина на ремонт та утримання доріг комунальної власності, – це мізерна сума. Торік на всі автодороги області включно з містами область отримала 60-70 млн грн. Відповідно, минулого року з загальної суми коштів місто Черкаси отримало 9 млн грн., а цьогоріч, за повідомленням з області, ми отримаємо близько 3 млн грн. Це при тому, що нині суттєво зросла вартість робіт і матеріалів, зокрема, вартість бітуму – основи для асфальту, – бідкається Сергій Одарич.

Як зауважив міський голова, цьогоріч всі роботи з ремонту доріг виконуватиме облавтодор. Він же буде замовником робіт, проводитиме тендери і контролюватиме виконання робіт.

– Роль міста звели до того, що ми просто надали перелік вулиць і провулків, на яких треба провести ремонтні роботи, – зауважив Сергій Одарич.

Нагадаємо, що 17 березня депутати Черкаської міської ради звернулися до прем’єр-міністра України Миколи Азарова та голови Державної служби автомобільних доріг України «Укравтодор» Володимира Демішкана з проханням виділити місту на ремонт доріг 15 млн грн. За словами мера, це прохання в столиці ще розглядають.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Мойша 24.03.2011 11:50
А где же 200 млн. грн. на дороги Черкащины, презентованные еще в прошлом году Сергеем Борисовичем? Ведь он говорил, что у него очень хорошие отношения с главой Минфина...и что в Черкассах и области будут наконец-то дороги по которым можно ездить, а не заниматься автослаломом 8)
Так у нас будут дороги?
Или проболтают оставшиеся 4 года, как Ющенко, а потом опять будут просить проголосовать за них еще на один срок и опять будут клятвенно обещать что-то сделать????
Видно правда говорят: обещать - еще не значит жениться! :cry:
Так область и город будут без дорог.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100