реклама
Sucurity Police

реклама

Підпільну автозаправну станцію виявили у Черкасах співробітники головного відділу податкової міліції ДПІ міста. АЗС була розташована на території одного із приватних підприємств міста, що належить 30-річному місцевому жителю. Про це «Прочерку» повідомив начальник управління податкової міліції ДПА в Черкаській області Сергій Віннік.

Податківцями встановлено факт зберігання і реалізації паливно-мастильних матеріалів (бензину марки А-92, А-95 та дизпалива) за готівкові кошти, без наявності відповідних дозвільних документів, необхідних для даного виду підприємницької діяльності та без проведення даних операцій через реєстратор розрахункових операцій.

Працівники, які обслуговували АЗС, не були офіційно працевлаштовані, що давало змогу власникам автозаправки приховувати отримані доходи від оподаткування.

Заправка паливом проводилась на застарілому, несертифікованому обладнанні, за цінами дещо нижчими від роздрібних цін по місту. Документів щодо його якості та походження у підприємця теж не виявилось.

В результаті проведених податковою міліцією міста Черкаси заходів, з незаконного обігу вилучено близько 32 тонн паливно-мастильних матеріалів та 3 одиниці обладнання на загальну суму 353 тисячі гривень.

Проводиться перевірка.

Фото надані прес-службою податкової міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100