реклама

реклама

"Kоли на рівні виконавчого комітету, департаментів чи управлінь міської ради зачинені двері, то наше завдання їх відкрити задля інтересів громадян..."

"Kоли на рівні виконавчого комітету, департаментів чи управлінь міської ради зачинені двері, то наше завдання їх відкрити задля інтересів громадян..."

Секретар Черкаської міської ради Віктор Горкун днями відкрив свою депутатську приймальню. Вона розташовуватиметься на території виборчого округу № 4, межі якого охоплюють частину Південно-Західного району та Залізничного вокзалу. Приймальня знаходиться за адресою вул. 30-років Перемоги, 10/1 (у приміщенні колишнього дитсадка №68). Про це інформує пресс-служба Черкаського міськвиконкому.

За словами  Віктора Горкуна, він має намір згуртувати громаду міста задля вирішення актуальних питань городян. Цьому, зокрема, сприятиме відкриття громадської приймальні. Він розповів, що  об’єднати громаду допоможе  обрання старших будинків та активізації роботи комітетів самоорганізації населення. Саме таким активним людям він сприятиме, як депутат і секретар міської ради. Віктор Горкун переконаний, що це дозволить  мешканцям обрати свого лідера і через нього кожен мешканець будинку зможе брати  активну участь у життєдіяльності власного  будинку, двору, мікрорайону і міста загалом.

– Якщо громада вийде на спільну «оранку»  та тягтиме плуг, і  якщо на їхній дорозі траплятимуться каміння, то ми з депутатами маємо їх прибрати, аби вони йшли далі. Тобто, коли на рівні виконавчого комітету, департаментів чи управлінь міської ради зачинені двері, то наше завдання їх відкрити задля інтересів громадян, – наголосив Віктор Іванович.

Віктор Горкун розповів, що найбільше черкасців звертаються  з проханнями отримання матеріальної допомоги, у вирішенні проблем  житлово-комунального господарства (ремонт дахів, житлового фонду, освітлення прибудинкової території та ремонту доріг), транспортного забезпечення тощо.

Голова депутатської групи Партії Регіонів у міській раді  Сергій Отрешко на відкритті приймальні зауважив, відкриття громадської приймальні – це перший крок на шляху розв’язання актуальних питань городян.

– У  приймальню за потреби може звернутись будь-який  житель цього округу. Бо якщо є проблеми в органах влади, то до кого ще апелювати, як не до її представників на місцях, – зауважив Сергій Володимирович.

 

реклама

Коментарі  

 
-4 #2 cherkasy2010 22.03.2011 09:20
Щодо самоорганізації Ви помиляєтесь. Її діяльність регламентується Законом України "Про органи самоорганізації населення". Діяльність же міської ради та її виконкому - Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Володимир Бесараб 22.03.2011 01:58
Нічого крім дешевого популізму в цій акції не бачу. Для чого бути при владі якщо не знаєш проблем громадян? Для чого створювати органи самоорганізації якщо ці функції покладені законом на місцеве самоврядування? Відповідь проста як вся класика соціалізму - для того щоб відвести відповідальніст ь. Здається інтерес тут в іншому проглядається. Через громадську приймальну зручно адресно надавати допомогу вибраним громадянам для того що б потім вербувати їх в якості безкоштовних агітаторів. Це вже класика сучасного цинізму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100