реклама

реклама

21 березня 2011 року прокуратурою області порушено кримінальну справу  за фактом службової недбалості службовими особами Головного управління праці та соціального захисту населення Черкаської ОДА за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України, - повідомляє прокурор області Микола Лісовий.

Прокуратурою області проведено перевірку за матеріалами ревізії фінансово-господарської діяльності вказаного Головного управління, за результатами якої встановлено, що службові особи, неналежно виконуючи свої службові обов’язки через несумлінне ставлення до них, під час складання у 2008-2010 роках психоневрологічними інтернатами області і Черкаським пансіонатом ветеранів війни та праці штатних розписів, а також тарифікаційних списків працівників, не перевірили їх достовірність, внаслідок чого, всупереч п.2.4.5 спільного наказу Міністерства праці та соціальної політики України та Міністерства охорони здоров’я, незаконно встановлено підвищені на 25% тарифні ставки працівникам, робота яких не пов’язана із шкідливими і важкими умовами праці, у зв’язку з чим вони не мають права на отримання вказаної надбавки.

Внаслідок дій службових осіб з державного бюджету протягом 2008-2010 років незаконно витрачено бюджетних коштів на загальну суму близько 800 тис. грн.

Як інформує прес-секретар обласного прокурора Ольга Лактіонова,  розслідування триває.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100