реклама

реклама

У обідню перерву 21 березня в місті Сміла згорів автомобіль "Opel-Kadett". Подія сталася по вулиці Червоноармійська в господарстві 57 річного чоловіка. Ще одне загорання автомобіля цього дня сталося у Черкасах по вулиці Благовісній. Там згорів автомобіль "Opel-Omega". Про це повідомляє прес-служба МНС області.

Щодо ситуації у Смілі, то власник автомобіля приїхав до знайомого, аби той підварив кузов його «залізного коня». Внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час зварювальних робіт сталося загорання паливної системи автомобіля. Моторний відсік автомобіля миттю охопило полум'я. Рятувальникам Смілянського райвідділу МНС, які оперативно прибули на місце пожежі, вдалось швидко ліквідувати загорання та попередити вибух бензобаку автомобіля. Одночасно з ліквідацією пожежі автомобіля рятувальники захистили від вогню і гараж. Збиток від пожежі склав 10 000 грн.

Щодо загорання автомобіля в Черкасах, то пожежа в салоні автомобіля "Opel-Omega" виникла під час стоянки. На щастя, вчасно виявивши загорання, його власник за допомогою друзів, зміг загасити пожежу ще до прибуття рятувального підрозділу. Внаслідок пожежі вогонь знищив панель приладів, лобове скло та оздоблення салону, завдавши збитку 5 000 грн.

Причиною пожежі стало коротке замкнення електропроводки.

На жаль, такі події трапляються досить часто. Якби водії мали у комплектації своїх автомобілів вогнегасники, збитки від таких пожеж були б набагато меншими.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100