реклама

реклама

І з місця, і з трибуни. Юрій Кармазін найактивніший виступаючий

І з місця, і з трибуни. Юрій Кармазін найактивніший виступаючий

Народний депутат від фракції Блоку НУ-НС Юрій Кармазін став найактивнішим депутатом сесійної зали. Про це свідчать результати дослідження активності нардепів за 2010 рік, пише УНН.

Зокрема, відзначалися нардепи, які мали найбільшу кількість виступів у сесійній залі, у тому числі, з місця. У Юрія Кармазіна 1373 виступи. Крім нього Олександр Чорноволенко, також від цієї депутатської фракції, виступив 424 рази. У цій "трійці" і перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов, за яким нараховується 309 виступів.

Період дослідження припадає на VI та VII сесії, у тому числі позачергові (01.01.2009 – 14.01.2011). При дослідженні використовувалися дані офіційного сайту ВР, письмової реєстрації депутатів та анкети опитування журналістів.

Нагадаємо, що Юрій Кармазін народився у Звенигородці. А перед тим, як поїхати до Одеси вчитися на юриста, він працював робітником на Смілянмському міськпобуткомбінаті.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Володимир Бесараб 23.03.2011 01:41
... аналізатору... Своя рубашка ближче до тіла - міщанська логіка. Може ще порівняємо діяльність Кармазіна із нинішнім губернатором і виставим останньому багато плюсів, адже в його честь навіть вулиця названа? Призначення депутата полягає не в ремонті доріг, а у прийняті занодавчих актів для розвитку держави (в тому числі і тих же доріг). Нажаль Кармазін завжди був у меншості, але завжди професійно підходив до виконання своїх обов'язків. Принаймі не обдирав бюджет тільки для того щоб отримати схвалення земляків. Якби всі депутати були такими як Кармазін, то питання у відсутності доріг взагалі не стояло б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Ваня 22.03.2011 22:02
:-* Шановний анализатор! При чому тут дороги до депутата.Вообще то мы забыли к чему вводился акциз на бензин?!Напомню на те же самые дороги.Давече читал что на Черкассы выделили 3 ляма гривень на ремонт дорог.Я думаю считать мы все умеем,машин не убавилось...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 аналізатор 22.03.2011 15:20
хіба що найактивніший в плані поговорити. Що він зробив для Звенигородщини??? Він тіки на виборах згадав про неї, як його плакати там почали зривати. Шановний депутат-говорун! Відремонтуйте в с. Тарасівка Звенигородськог о району дорогу!!!! Народ просить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100