реклама

реклама

Сьогодні в бік Києва проїхало 5 автобусів із солдатами внутрішніх військ.


За даними «Телеграфу», автобуси виїхали з кременчуцького селища Молодіжне, де знаходиться військова частина внутрішніх військ.

Автобуси супроводжували польова кухня і два «бобики». 


Офіційних коментарів у військовій частині внутрішніх військ та Центральному територіальному командуванні про те, скільки військовослужбовців їхало в автобусах і куди вони попрямували, поки не дають.


Підтверджують факт пересування автомобілів внутрішніх військ і читачі «Прочерку». Зокрема, автоколону бачили на трасі в Чорнобаївському районі.

Фото – блогера ibigdan у «Livejournal»

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Сергей Киев 04.12.2013 12:13
Да быстрее гоните всю шваль с майдана. На носу Новый Год, бюджета нет, ёлки нет, катка нет. Сколько эти уроды тусоваться будут в моём городе. Понаехало бы**оты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #7 Кирилл 03.12.2013 10:19
Быстрее б уже разогнали этих вуйкив на майдане, задолбали уже - мешают нормальным людям в Киеве работать!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #6 Морда тяпкой 02.12.2013 23:10
Ой шо то робыться шо творыться, люды добри!!!!! П.....ить їх треба всіх, щоб мало не показалося. Без суда і слідства. Як вже набридли, не дають нашим людям жити спокійно, одно б..... ніяк не поділять ніяк не наїдяться. Скільки це буде продовжуватися? Невже не набридло? Невже ми не заслуговуємо на краще життя?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 наблюдатель 02.12.2013 21:58
Батьки зверніться до своїх дітей, яких в даних автобусах везуть протистояти трудовому люду.
Нехай повернуть свої навички проти тих хто дає злочинні накази.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #4 Черкасець 02.12.2013 20:22
Янукович у своєму інтервю дорікнув опозиції, що ті прикриваються дітьми. А скільки ж цим солдатам? 18-20 років. І вони мусять прикривати своїми тілами "нашого" вгодованого гаранта.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Dobrij 02.12.2013 20:08
Войска им не помогут - тут не Египет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 USER 02.12.2013 19:27
За все, що відбулось в Україні (вбивства, пограбування, підпали, побиття, знущання, гвалтування, нещадну експлуатацію шахтарів, поліцейські порядки, порушення Конституції, розпродаж України, розкрадений бюджет, шахрайство на виборах, автоаварії з участю поліцаїв, втеча хабарника, глум над державним прапором, шахрайство Київпсевдоради, підслуховування нардепів, д...лізація освіти табачником, нагорода антиукраїнських міністрів, шабаш симоненківців, русифікація, напад на депутата О.Ляшка, корупція, цензура, зрив Євроінтеграції, мітингарі з залізними трубами, злочинний розгін Євромайдану, рейдерство…) до СУДУ – Президента (Януковича-московоязику шестірку)секрет аря РНБО(А.Клюєва), СБУ(О.Якименка), ГПУ(В.Пшонку), МВС(В.Захарченка) ! Отож, прийдеться відповісти перед народним Віче чи судом присяжних, а не в приватизованому суді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Умный юноша 02.12.2013 19:18
может туристы ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100