реклама
Sucurity Police

реклама

Нещодавно працівниками черкаського УБОЗу було встановлено причетність до скоєння корупційного злочину двох службових осіб Державної податкової адміністрації в Черкаській області.

До правоохоронців надійшла оперативна інформація відносно заступника начальника та одного з начальників сектору ДПА, які вимагали у місцевого підприємця хабар у сумі 80 тисяч гривень за вирішення питання про складання позитивного акту за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності останнього.

У визначений час і місце прийшов один із «вимагачів» та після передачі коштів зловмисник був затриманий працівниками УБОЗу. Іншого підозрюваного в скоєнні злочину, заступника начальника Державної податкової адміністрації, який скаржився на погане самопочуття, тримали в лікарні під охороною близько місяця.

Прокуратурою Черкаської області відносно обох фігурантів було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України – одержання хабара. Та не довго знаходився під охороною заступник начальника ДПА, суд вирішив змінити міру запобіжного заходу і звільнити високопосадовця під заставу. Тож, закономірно виникає питання: "Чи варта проведена титанічна робота правоохоронців того, щоб в решті решт зловмисник опинився на волі?" – запитують у відділі зв’язків з громадськістю МВС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Мойша 23.03.2011 10:51
Не спасла "крыша"...не откупился у ментов....так еще есть прокуратура и суд :lol: А в идеале..чтобы все у НЕГО ( у этого податкивця) брали взятк, а всеравно посадили бы в Хуторы 8) Вот это было по делу 8)
Кстати, как там дела с конфискацией его "законно" нажитого имущества????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 да так просто 23.03.2011 09:48
у кожного своя робота...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100