реклама

реклама

13 грудня десять черкаських скаутів Організації Українських Скаутів (11-ша скаутська Дружина Черкаська ОУС ім. Дмитра Вишневецького та 12-та скаутська Дружина ОУС ім. Лесі Українки.) вирушать в Краків в складі делегації ОУС за Вифлеємським Світлом. Про це «Прочерку» повідомили в організації українських скаутів.

Як і кожного року, скаути Організації Українських Скаутів стараються, щоби на кожному Свят-вечірньому столі могло запалати Світло Миру відразу з Вифлеємської печери Різдва Христового.

Від 12 грудня 2013 року Світло принесене Українськими скаутами потрапить в церкви, костели, лікарні, школи, різноманітні установи. Вифлеємське Світло Миру разом в актами служби іншій людині є носієм ідеї вселенського миру і взаємного порозуміння всіх людей, яким залежить на творення світу повного любові, неподільного- без конфліктів.

До Черкас вогонь привезуть 17 грудня.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 не детский сад 04.12.2013 18:28
нквд - не детский сад! это не скауты христиане!

http://www.youtube.com/watch?v=9U5Qmv9gg8w&fb_source=message
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Єнот 04.12.2013 09:54
Цитую Умный юноша:
скауты - это детский сад

Не бачу тут жодного детского сада. адже скаути є возрастом можна буть і до хоч ста років. А взагалі скаутинг це міжнародний молодіжний рух який налічує більше 40 мілліонів людей у майже всіх країнах світу. Дивно що ви такі коментарі даєте шановний :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Умный юноша 03.12.2013 23:59
скауты - это детский сад
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100