реклама

реклама

Можливості грантової допомоги по проектах людської безпеки програми «Кусананоне» обговорювали в Черкасах голова Черкаської райдержадміністрації Михайло Скляров з представниками Посольства Японії в Україні.

Насамперед Михайло Скляров висловив глибокі співчуття та слова підтримки у зв’язку із стихійним лихом у Японії, що призвело до людських жертв та спричинило значні руйнування. Після цього він ознайомив присутніх із соціально-економічною ситуацією у районі. Особливо актуальним для району є питання доступного та якісного медичного забезпечення його жителів.

– Запропонована урядом Японії програма фінансової допомоги для проектів розвитку призначена для задоволення різноманітних потреб країн, що перебувають у стані розвитку, якнайкраще підходить для вирішення проблем медичного забезпечення мешканців Черкаського району, – зазначив Михайло Скляров.

Щоб безпосередньо ознайомитися із проблемами забезпеченості медичних закладів району, представники Посольства Японії в Україні у ході робочої поїздки ознайомилися з матеріально-технічною базою Центральної районної лікарні у с. Червона Слобода. Ця лікарня потребує бронхоскопу та колоноскопу. Також делегація ознайомилися з матеріально-технічною базою районної лікарні с. Мошни, нагальною потребою якої є машина швидкої медичної допомоги.

Представники Посольства Японії в Україні висловили задоволення щодо серйозної налаштованості української сторони оперативно вирішити усі необхідні питання для своєчасного вирішення соціально значущих проблем. Сторони відзначили важливість проведення цього заходу у контексті подальшого поглиблення співпраці для реалізації пріоритетних інвестиційних та інноваційних проектів.

Про це повідомляє офіційний портал Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Kotovsky 23.03.2011 15:05
А самім японцям ніяка допомога не потрібна? Як не крути, а у них самих "хата згоріла"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100