реклама

реклама

Сьогодні, 4 грудня, о 14.00 в Черкаському міському будинку ім. І. Кулика відбудуться урочистості з нагоди продовження обласної естафети, присвяченої 60-річчю утворення Черкаської області.

Естафету місту Черкаси разом із символами – рушником та альбомом «Черкащина. Віхи 60-річної історії» – передасть Черкаський район.

Метою естафети є відзначення на належному рівні 60-річного ювілею від дня утворення області, а також сприяння вивченню і популяризації досягнень міст і районів Черкащини за роки існування області.

Завданнями естафети є активізація пошукової роботи з дослідження кращих зразків традиційної культури краю та вивчення невідомих сторінок історії Черкащини, починаючи з 1954 року.

Естафета обійшла вже всі райони та міста області. Стартувала вона 8 січня 2013 року в Драбівському районі, а завершальний пунктом є місто Черкаси.

Кожен учасник естафети заповнив альбом ілюстрованою інформацією про життя свого регіону, а також вишив рушник орнаментом, характерним для цієї місцевості, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Loki 04.12.2013 13:45
Скоро будет другое заглавие "До наступної річниці естафети фінішує й область!" ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 04.12.2013 13:02
Почему сокращается население области? Хватит 60-летие такого керивныцтва медалями увековечивать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100