реклама

реклама

Спостерігачі «ОПОРИ» зафіксували більше десяти дільниць, що досі не отримали попередні списки виборців, незважаючи на те, що керівник відділу Державного реєстру виборців запевняла спостерігачів у тому, що всі дільниці їх мають, інформують у прес-службі громадянської мережі.

У відділі ведення Державного реєстру виборців Придніпровського району департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради опорівці виявили, як члени ДРВ видавали списки представникам дільничної комісії, серед яких був її голова та один представник.

Важливо зауважити, що під час отримання списків має бути присутній голова ДВК та двоє її членів. Проте спостерігачі зупинили видачу списків, яка відбувалася з порушенням закону, після чого представники ДВК викликали ще одного свого члена.

Далі опорівці виявили списки, які лежали на столах у цьому ж приміщенні. Крім того, у попередній розмові керівник відділу запевнила спостерігачів, що всі списки ДВК вже отримали. Коментувати ситуацію та пояснити, чому вона надала неправдиву інформацію, жінка відмовилася.

Нагадаємо, що 3 грудня був останній день процесу передачі попереднього списку виборців дільничним комісіям. Для того, щоб ця процедура відбулася в терміни передбачені законом, органи ДРВ продовжували працювати до 24 години.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 незнайка 05.12.2013 10:13
Неужели 500 чиновников МВК не забеспечать организационно? Землю за оклад грызть будут
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100