реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаська міська рада звернулася до прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням посприяти у виділенні з держбюджету коштів на завершення ремонту відділення для чорнобильців у Першій Черкаській міській лікарні. Відповідне звернення сьогодні на сесії міськради підтримали усі 48 депутатів, що були присутні в залі.

«У 2010 році почалася реконструкція терапевтичного відділення для потерпілих внаслідок аварії на ЧАЄС Першій Черкаській міській лікарні за рахунок субвенції з державного бюджету на реалізацію інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів. У зв’язку з тим, що фінансування та роботи з реконструкції проводилися з листопада 2010 року (плановий термін реконструкції згідно з проектно-кошторисною документацією складає 7 міс.), незважаючи на прискорення темпу виконання будівельно-монтажних робіт, із запланованих будівельно-монтажних робіт виконано 71%. Потреба коштів на 2011 рік на завершення об’єкту складає 1 млн 386 тис грн.», – йдеться у зверненні.

«У зв’язку з 25-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, просимо Вашого сприяння щодо виділення коштів за рахунок субвенції з державного бюджету на реалізацію інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів у сумі 1 млн 386 тис грн. на 2011 рік на завершення робіт з реконструкції терапевтичного відділення для потерпілих внаслідок аварії на ЧАЄС в КНП «Перша Черкаська міська лікарня» Черкаської міської ради», – звернулися черкаські депутати до Миколи Азарова.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Мойша 25.03.2011 10:01
Что-то я не понимаю???
Пусть член коалиции Одарича, г-н Отрешко раскажет мэру, что Сегрей Борисович еще в прошлом году через своего друга, главу Минфина добился выделения 200 млн. грн. для ремонта и строительства новых дорог в Черкассах и области. Думаю уже через неделю вторую (с потеплением) в Черкасской области начнется грандиозное строительство и ремонт дорог.
Ведь должна же быть построена НОВАЯ Черкащина????
Или все случится как с Ющенко, только обещать и красиво расказывать. А деньги присвоил собранные с народа, а больницу будующего....оставил на далекое будующее. Правда, к своей имеющейся личной прихватил еще и государственную дачу :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Warrava 24.03.2011 15:03
Просити можна,та хто ж дасть))))
Це ж не милостиня.
Не крадіть і трохи в казну повернеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100