реклама

реклама

brun У Черкасах оголошено місячник по наведенню належного санітарного стану, благоустрою та озелененню територій. Триватиме він із 28 березня по 23 квітня. Міська влада закликає кожного жителя, керівників підприємств та організацій забезпечити та слідкувати за підтриманням належного санітарного стану на закріплених та прилеглих територіях. Про це інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

У межах заходу передбачено прибирання парків, скверів, лісосмуг і схилів Дніпра, а також очищення зелених смуг міських шляхів від накопиченого сміття. Реалізовувати наведення належного санітарного стану будуть підвідомчі підприємства, організації і установи на закріплених за ними і прилеглих до них територіях. До участі у місячнику також залучатимуть представників громадських організацій і навчальних закладів.

– Плануємо також провести загальноміські суботники, щоб залучити якомога більше жителів до наведення ладу у нашому місті. Міська влада надасть інвентар, пакети та транспорт,  – зазначає начальник відділу екології та раціонального природокористування Володимир Гусаченко. –  Також є пропозиція ветеранів Великої Вітчизняної війни у День довкілля 16 квітня висадити дерева на Алеї Героїв Радянського Союзу в парку Перемоги.

Відділ екології та раціонального природокористування департаменту екології та безпеки населення пропонує жителям провести такі види робіт:

-  висадити дерева, кущі, облаштувати клумби, газони;

-  до розпукування бруньок провести формувальне та омолоджувальне обрізання дерев, чагарників;

-   розпушити грунт навколо дерев та кущів.

За словами Володимира Гусаченка, обрізане гілля необхідно вивозити на утилізацію. Не можна складувати гілля, великогабаритні відходи, будівельні матеріали, будівельні відходи та сміття на зелених смугах вулиць і провулків, на міській території.

Щоб визначити місця складування сміття та час, коли сміття буде забрано та вивезено, звертайтесь в Департамент житлово-комунального комплексу та до Служби утримання будинків. Телефон для довідок: 45-10-12.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 007 25.03.2011 11:58
Знову попатякають та й усе. Ще жоден рік не прибрали хоч близько нормально кручі Митниці і набережну Дніпра!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 док 25.03.2011 11:05
Щоб тим у мерії, хто так знущається з міських дерев, зробили "обрізання" по саме нікуди! Було б справедливо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Ржевський 24.03.2011 21:30
:lol: :lol: :lol:
Це хто там в мерії так креативить? Хто "розпукав" такий крутий прес-реліз?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100