реклама
Sucurity Police

реклама

Прапор Європейського Союзу сьогодні о 13.00 має повернутися на щоглу біля Черкаської міської ради, де він уже майорів півтора року в часи, коли заступником міського голови була Любов Майборода. Хоч проти підняття прапору ніхто вголос і не заперечує, та на засідання міськвиконкому з цього питання прийшло всього 4 особи.


Ініціатором повторного підняття прапору виступила знов-таки депутат обласної ради Майборода.

– Я переконана, що через два-три дні ми будемо жити в іншій країні, і до понеділка Микола Азаров піде у відставку, – прогнозує Любов Володимирівна. – Важливо кожному з нас докласти зусиль для того, щоб це питання було вирішене мирно і цивілізовано. 10 грудня ми з депутатами міської ради підготували проект рішення міськвиконкому, яким передбачалося підняття прапору Євросоюзу сьогодні, 11 грудня, о 13.00 біля міської ради.

На думку Любові Майбороди, важливо, щоб люди знали позицію міської влади.

– Черкащина – це опозиційна область, де 80% підтримують опозицію, Євромайдан і прагнення жити за європейськими стандартами. І влада, виконком, має висловити позицію людей. Тим більше, що є офіційна позиція Президента України та відповідні норми законодавства, де зафіксовано, що наша держава підтримує курс євроінтеграції.

За словами депутатки, проект рішення погодили всі керівники департаментів і відділів, які мають до цього відношення, а також заступник міського голови Черкас Павло Карась. Також це питання було погоджено з виконувачем обов’язків міського голови Віктором Білоусовим. Окрім того, було підготовлене звернення до Білоусова про підняття прапору 11 грудня, яке підписали керівники всіх фракцій крім голови депутатської групи Партії регіонів Ігоря Мельникова.

Проект рішення міськвиконкому про підняття прапору, погоджений із керівниками департаментів та відділів

Проект рішення міськвиконкому про підняття прапору, погоджений із керівниками департаментів та відділів

 


Сьогодні це питання мало розглядатися на засіданні міськвиконкому першим.

– Ми сьогодні очікували, що міськвиконком ухвалить відповідне рішення, і це буде наш внесок у стабілізацію ситуації, – зазначила Майборода. – Але з’явилося лише чотири члени міськвиконкому – Віктор Білоусов, Віктор Беззубенко, Валерій Герасименко і Павло Карась. Через відсутність кворуму засідання не відбулося. Втім, оскільки це рішення майже всіх депутатських фракцій, о 13 годині буде офіційне підняття прапору Євросоюзу біля міської ради.

Любов Майборода від імені ініціаторів заходу запрошує черкащан підтримати київський Євромайдан і висловити свою позицію.

Між іншим, прапор, який має бути піднято біля міської ради, як і той прапор, що майорить на Театральній площі, Любов Володимирівна пошила сама.

реклама

Коментарі  

 
+6 #6 Mazarini 11.12.2013 12:38
ЗАКОЛУПАЛИ! Піднімають цей прапор по 100 раз на добу і щоразу здіймають галас,як курка після знесеного яйця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 МОЛОДЬ 11.12.2013 12:22
І СИСОЄ.ВУ НА ВИХОД :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Марта 11.12.2013 12:22
А давайте краще прапори всіх держав світу вивісим, щоб усім добре було
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Локі 11.12.2013 12:11
Люба продалась?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Стенпан 11.12.2013 11:50
Я також за те, щоб сьогодні над міськвиконкомом підняли прапор Холодноярської республіки (той що чорний. Ф чому б і ні. Я так розумію рішення для цього Майбороді не обовязкове?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Психіатр 11.12.2013 11:50
Ви ще с...ку підтирайте за рішенням виконкому. Підняли прапор і все!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100