реклама

реклама

Порушень на понад 400 тисяч гривень виявили у ході комплексної перевірки на КП «Черкасиелектротранс» фахівці міського контрольно-ревізійного управління. Про це на сесії Черкаської міськради, що відбулася сьогодні, 22 липня, повідомив міський голова Сергій Одарич.

– Я вам скажу більше: КРУ перевірило розміри преміювань на підприємстві і виявилось, що директор собі нараховував по 30 тис грн. Звичайно, не протягом усього свого перебування на посаді, але декілька місяців він так робив, – повідомив присутнім Сергій Одарич. – Тому два тижні тому директор був звільнений зі своєї посади.

Як поінформував Сергій Олегович, нині обов’язки директора на КП «Черкасиелектротранс» виконує пан Ворона, який тривалий час працював на цьому підприємстві диспетчером.

– Уже є пропозиції, напрацьовані новим керівництвом, які, я сподіваюся, дадуть можливість підприємству працювати нормально, – зазначив мер Черкас. – А наступного вівторка ми проведемо нараду за участю представників з підприємства, на якій обговоримо нові заходи, які б допомогли стабілізувати його економічний стан. Бо обсягу субвенцій, що надходять тролейбусникам на пільгове перевезення пасажирів недостатньо, щоб забезпечити беззбиткову роботу підприємства. А при цьому, на підприємстві ще є велика кількість абсолютно необґрунтованих втрат…

Нагадаємо, що навесні черкаські тролейбусники страйкували через фінансові проблеми на КП «Черкасиелектротранс» і затримку із зарплат працівникам за декілька місяців.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100