реклама

реклама

Звенигородщина – єдиний район в області, який за результатами конкурсного відбору став учасником проекту «Євроавтобус-4: Молодь Європи – українським громадам». Місцевим координатором проекту стала керівник районного ресурсного центру розвитку громад райдержадміністрації Людмила Страшна.

Організаторами проекту є українська молодь з Фундації Регіональних Ініціатив (м. Харків).

Проект фінансується Європейською Програмою Міжнародного фонду «Відродження» та співфінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні.

У травні цього року вже вчетверте міжнародний екіпаж проекту «Євроавтобус-4: Молодь Європи – українським громадам» приїде в Україну.

У рамках проекту дванадцятеро молодих людей з країн ЄС і троє українців 15 днів їздитимуть нашою країною на автобусі і проводитимуть навчальні тренінги для місцевої молоді. Підготовчі тренінги з громадської активності та лідерства мають пробудити інтерес до громадської роботи, стати поштовхом до подальшого особистісного розвитку, спонукати до набуття лідерських якостей.

У кожному з населених пунктів, куди приїде Євроавтобус, відбудеться святкування Дня Європи.

Організатори проекту запланували здійснити дві з 12 зупинок по Україні у м. Звенигородка та с. Козацьке.

Про це повідомляють на офіційному порталі Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Герасім 27.03.2011 13:54
Яке ***, такі і ідеї...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 гонта 26.03.2011 22:10
Люда, молодчина. Бо більшість голів РДА навідь не розуміють що це таке і для чого воно потрібно. Все що ці голови вміють, то це незаконно вибивати грощі в бізнеса, а думати - вони не здатні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100