реклама

реклама

Пізно ввечері, 13 липня, в Інтернеті на Черкаському форумі з’явилася інформація про те, що 29-річний працівник Черкаської ТЕЦ покінчив життя самогубством просто на території підприємства. Чоловік, мовляв, після різкої розмови з керівництвом, яке звинуватило його у зупинці котла, виліз на трубу котельні і зістрибнув.

Пізніше містом стали поширюватися чутки про те, що чоловік залишив записку про те, що він ні в чому не винен.

Як пояснив 22 липня міський голова Черкас Сергій Одарич, у день трагедії на Черкаській ТЕЦ сталася аварійна зупинка генератора.

– Пан Александров (Володимир Александров є заступником міського голови – «Прочерк»), доповідаючи з цього приводу, пояснив, що в радянські часи за зупинку генератора одразу порушували кримінальну справу, що могло навіть закінчитися тюрмою. Даний же генератор був відключений 20 хвилин. Потім включили інші потужності. А після проведення службового розслідування на підприємстві, було встановлено, що винні у даній ситуації двоє чергових, що були відповідальні за дотримання правильного режиму на ТЕЦ. Їх попередили про звільнення. Один звільнився, а другий – покінчив життя самогубством, – розповів Сергій Одарич.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100