реклама
Sucurity Police

реклама

sofi0 Київська міська державна адміністрація розробила 13 спеціальних туристичних маршрутів для гостей чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це повідомили в прес-службі прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Так, зокрема, це оглядова екскурсія по місту, оглядова екскурсія з відвіданням Києво-Печерської лаври, оглядова екскурсія з відвідуванням Софійського собору, оглядова екскурсія з відвідуванням Михайлівського собору, Музей народної архітектури та побуту Національної академії наук.

Також передбачена екскурсія по Андріївському узвозу з відвіданням Андріївської церкви, Музею однієї вулиці та виставки-продажі виробів народної творчості під відкритим небом, екскурсія "Русь художня" (екскурсія в музеї Києва).

Крім того, одним з маршрутів передбачено відвідування національного дендрологічного парку "Софіївка" (Умань, Черкаська область). Інший черкаський маршрут – відвідини Канева.

Також управління розробило маршрути, що передбачають поїздку до Чернігова, екскурсію в Переяслав-Хмельницький, в Трипілля (обидва - Київська область), теплоходні прогулянки по Дніпру, одноденну поїздку в Чорнобиль (Київська область).

 

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Юрко 27.03.2011 19:42
Пропоную відкрити маршрут "американські горки" та провезти іноземних туристів по черкаським дорогам..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 олександр 27.03.2011 12:47
А про ЧИГИРИН, ХОЛОДНИЙ ЯР, СУБОТІВ ЗАБУЛИСЬ????????????????????????????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100