реклама

реклама

Як діяти в умовах припинення електропостачання, комунальників навчить департамент екології та безпеки населення. Протягом квітня керівному складу головних комунальних підприємств Черкас проведуть командно-штабні навчання з надзвичайних ситуацій. Зазвичай вони проводились щороку в серпні-вересні. Проте цьогоріч, у зв’язку з подіями у світі, зокрема в Японії, їх перенесено на початок квітня.

– Катастрофа в Японії спонукає весь світ убезпечити своє існування. У Черкасах теж проводять відповідні роботи, – розповідає виконуючий обов’язки директора департаменту екології та безпеки населення Черкаського міськвиконкому Юрій Кривошея. – Найбільшу увагу приділяємо вивченню дій в умовах відсутності електроенергії.

Навчатимуть заходів безпеки керівний склад Черкаської ТЕЦ, КП «Черкаситеплокомуненерго», ВАТ «Черкасигаз», КП «Черкасиводоканал», Черкаське РЕМ, а також особовий склад комісії техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і керівний склад спеціальних служб цивільного захисту.

Під час командно-штабних навчань вивчатимуться такі питання, як перехід життєво важливих підприємств та медичних закладів на резервні джерела живлення; обігрів та харчування постраждалих; робота хімічно небезпечних підприємств за повної відсутності електропостачання, повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100