реклама

реклама

У Черкасах з’явився новий журнал – «Cocktail». Видання позиціонує себе як світський глянцевий журнал про красу, сімейні цінності, стосунки між чоловіком і жінкою, флірт і любов тощо.

На обкладинці першого номеру черкаського журналу «Cocktail» – дніпропетровський музикант Arturro Mass

На обкладинці першого номеру черкаського журналу «Cocktail» – дніпропетровський музикант Arturro Mass


Всеукраїнський журнал «Cocktail» видається в 15 регіонах України, Казахстану, Росії та Молдовії. Перше видання в Черкасах вийшло російською мовою тиражем 5 тисяч примірників. Тема – новорічні свята. Його презентація відбулася днями в нічному клубі «Manhattan»

– У журналі є інформація, що стосується всієї України, і є частина, що пов’язана винятково з містом. Зокрема, це новини про події, фотосесії, цікавих людей з Черкас. Видається журнал раз на місяць. У всіх регіонах, де він видається, проект є достатньо успішним, – розповідає регіональний директор журналу «Cocktail» Юрій Білоног.

Поки що журнал у Черкасах буде безкоштовним і поширюватися у кафе, ресторанах тощо. У деяких областях регіональні журнали «Cocktail» коштують по 14 грн.

Директор головної редакції в Луганську Олег Колосов запевняє: журнал у кожному регіоні має свою родзинку.

– Я переконаний, що і в Черкасах видання знайде свого читача. Поки що на нашому досвіді немає жодного провального регіонального проекту, – наголошує Олег Колосов.

На медіаринку України «Cocktail» існує близько трьох років.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 нейм 18.12.2013 14:46
А навіщо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 гомофоб 17.12.2013 22:46
журнал про *омиков от *омиков
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Loki 17.12.2013 22:08
На жаль не має інформації про те, чи буде також безкоштовно розповсюджувати сь світський глянець в шляпковому бутику "кашкетик"? Черкаські кекелки можуть бути дуже й дуже засмучені! )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100