реклама

реклама

На сесії Смілянської міської ради 20 грудня депутати ухвалили пропозицію «регіоналки» Інни Гайдай підтримати дії чинного уряду та Президента України і насильницький розгін демонстрантів на Євромайдані в Києві 30 листопада та 1 грудня, йдеться на сайті ВО «Свобода».

Звернення депутата-свободівця Володимира Салова із закликом не підтримувати дії «корумпованого антинародного уряду, домогтися відставки уряду Азарова, а також притягти до кримінальної відповідальності керівників підрозділів, які надавали та виконували злочинні накази щодо побиття та розгону мирного студентського Майдану», «регіонали» навіть не слухали.

Таким чином, більшістю голосів депутати підтримали звернення Інни Гайдай. Із 31 присутніх 23 «регіонали» та смілянський міський голова Вадим Решетняк проголосували «за».

На переконання Володимира Салова, «ми повинні стати на заваді корумпованій владі олігархів та припинити розвиток сценарію створення диктатури, подібної до «совка». Ця влада однозначно має піти з політичної сцени та відповісти перед суспільством за свої антинародні дії».

Під час розгляду інших питань «свободівець» домігся зняття з порядку денного питання про надання земельної ділянки, яка чомусь розташована на території міської лікарні, для побудови приватного гаража, а також виступив проти приватизації готельного комплексу «Сміла», що є в комунальній власності міста.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Нестор Іванович 23.12.2013 19:44
При нагоді ця пані депутатка, дасть Бог, кийки і на своїй дупі відчує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Дж,Клуни 23.12.2013 13:43
За жестокость проголосовали . На районном уровне всегда отличались.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Марштупа 23.12.2013 13:05
Це не депутати, а фашисти...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 666 23.12.2013 12:08
Гай-дай це мабуть подруга си-соєвої, дії дуже схожі :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100