реклама

реклама

21-го липня в Тальнівському районі на березі технічного ставу місцевого цукрового заводу відпочивали дорослі з дітьми. Діти купалися та розважалися біля води, а дорослі, чоловік та дві його сестри, відпочинок поєднували із спиртним.
Невідомо, що спонукало чоловіка перепливти цей став, але посадивши п'ятирічну племінницю собі на шию, чоловік поплив на інший бік ставу. Подолавши половину відстані, він почав втрачати сили та тонути. Чоловічий та дитячий крик про допомогу розлетівся по всьому ставу.
Цього дня на ставку біля води відпочивав 16-ти річний Микола Лисенко, студент Уманського агротехнічного коледжу. Побачивши чоловіка з маленької дитиною, які тонули, він не розмірковуючи вхопив надувний круг і кинувся на допомогу. З іншого боку до потерпілих на допомогу поплили ще двоє хлопців. Це -  місцеві жителі, тринадцятирічний Едуард Брутов, учень Тальнівської школи №1, та одинадцятирічний Ярослав Котвіцький, учень 5 класу Тальнівської школи-інтернат.
П'ятирічна дівчинка намертво вхопилася в рятувальний круг, який кинули їй юні рятувальники. Саме цієї миті чоловік зник під водою. Кілька хвилин хлопці пірнали намагаючись його знайти. Та їм не пощастило.
Разом хлопці доправили врятовану дитину до берега та передали її до рук матері.
Рятувальники, які прибули за викликом на місце пригоди, подякували хлопцям за їх мужній та чоловічий вчинок. Після проведення пошукової операції, тіло 33 річного тальнівчанина було піднято на поверхню водолазами.
З початку року, внаслідок необачних дій на водних об'єктах загинуло 62 особи.

 За інформацією Головного управління МНС в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100