реклама
Sucurity Police

реклама

Торік улітку представник обласної влади, перший заступник губернатора Сергій Рябцев (у центрі) допоміг закладати на місці «афганської» церкви капсулу

Торік улітку представник обласної влади, перший заступник губернатора Сергій Рябцев (у центрі) допоміг закладати на місці «афганської» церкви капсулу

28 березня в облдержадміністрації за участі керівника Черкащини Сергія Тулуба відбулося засідання «круглого столу» з представниками обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану.

Під час зустрічі виступив голова обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Олександр Рибченко, який розповів про діяльність спілки та зупинився на окремих питаннях, вирішення яких потребує допомоги влади та громадськості. Зокрема він поінформував про історію організації, наголосивши, що досвід її діяльності вивчався на всеукраїнському рівні, а також звернувся до губернатора з проханням допомогти у виділенні 800 тис грн. для завершення будівництва каплиці біля пам’ятного знака воїнам-афганцям у м. Черкаси. Голова ОДА пообіцяв посприяти у наданні як матеріальної так і організаційної підтримки. Наступним кроком у вирішенні даного питання стане його обговорення у вузькому колі відповідних фахівців.

Перед керівництвом області афганці порушили і ряд інших проблем, серед яких найбільш складною для вирішення залишається житлова проблема. Сьогодні на черзі за місцем проживання перебуває 558 осіб, а з врахуваннях квартирних черг на підприємствах області – понад 700 осіб. Та за три останні роки виділено лише 26 квартир. Недостатнім є медикаментозне забезпечення воїнів-інтернаціоналістів, інформує офіційний портал Черкаської ОДА.

Нині Черкаська обласна організація ветеранів Афганістану об’єднує 20 міськрайонних та дві міські організації ветеранів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів). Нині на Черкащині проживає 5172 учасника бойових дій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100