реклама
Sucurity Police

реклама

Учора вранці на телефон «102» чергової частини УМВС надійшло повідомлення від 77-річного жителя с. Білозір'я про те, що в ніч на 29.03.2011 з подвір’я його домоволодіння було викрадено автомобіль ГАЗ-2410.

Одразу на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Черкаського РВ та інспектори ВДАІ Черкаського району.

На місці пригоди по відбиткам шин автомобіля ГАЗ працівники ДАІ встановили напрямок руху автомобіля. Рухаючись вулицями населеного пункту «даішники» постійно знаходили сліди пересування викраденого транспортного засобу. Сліди привели їх до одного з дворів сусіднього села Руська Поляна, де на подвір’ї і знаходився викрадений транспортний засіб.

Подальшими заходами розшуку встановлено і викрадачів. Ними виявились троє молодих хлопців віком близько 20 років. Усі вони жителі с. Руська Поляна Черкаського району.

З їх пояснень стало відомо, що близько 02.00 год. ночі, повертаючись додому у стані алкогольного сп’яніння, вони помітили у дворі одного з домоволодінь автомобіль ГАЗ та вирішили покататись на ньому. Як не дивно, ключі знаходились під «козирком» від сонячного світла. Хлопці, доїхавши до свого села, залишили автомобіль на подвір’ї одного із знайомих, сказавши, що вранці заберуть.

Молодики затримані та доставлені до Черкаського РВ. На даний час проводиться розслідування. Про це повідомляє прес-служба ДАІ області.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 аналізатор 30.03.2011 12:55
а якого беня тримати ключі під козирьком? :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100