реклама

реклама

У Голландії, наприклад, за підрахунками фахівців, на 16 мільйонів жителів доводиться 18 мільйонів велосипедів

У Голландії, наприклад, за підрахунками фахівців, на 16 мільйонів жителів доводиться 18 мільйонів велосипедів

У Черкаси цими вихідними приїде іноземний спеціаліст з проектування велосипедних доріжок, який увесь наступний тиждень працюватиме у місті над проектом велодоріжок та велопаркувальних майданчиків. Про це «Прочерку» повідомив президент Федерації велосипедистів Черкаської області Дмитро Чорнопищук.

– У понеділок представники мерії проведуть зустріч з гостем – нідерландським експертом з проектного менеджменту та містобудування Роберто ван Гамереном. Він має досвід проектування велоінфраструктури не лише в Голландії, а й в Україні, зокрема, в містах Львів та Долина (Закарпатська область), – зазначив Дмитро.

За його словами, важливо, щоб в проектуванні велоінфраструктури брали участь фахівці, адже від якісного проектування відповідної інфраструктури залежить безпека велосипедистів. До речі, велодоріжки є обов’язковим елементом будь-якого сучасного європейського міста

Наприкінці тижня голландський експерт представить свої напрацювання на велофорумі «Велоінфраструктура в Черкасах», який відбудеться в міськвиконкомі. До обговорення проекту побудови велодоріжок та велопаркувальних майданчиків запрошуються усі небайдужі жителі міста.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 карамелька 30.03.2011 15:55
Якщо для того, щоб зробити велодоріжки відремонтують тротуари і дороги, то я - за. А то у нас нагальні потреби пішоходів і автомобілістів не задовольняються , а поодиноким велосипедистам збираються робити окремі доріжки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 ЗрительК 30.03.2011 15:32
А коли вже з"являться проектульники з латання ям на міських " трасах жизті",пане мер та ваші зами????????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100