реклама

реклама

Заступивши в черговий наряд працівники ППС несли службу по охороні громадського порядку. На маршруті в Південно-західному районі Черкас до правоохоронців підбіг схвильований чоловік та повідомив, що наймач квартири обікрав господиню та наразі перебуває неподалік. Міліціонери взяли чоловіка на борт патрульного автомобіля та поїхали вулицями міста з метою виявлення злочинця.

На одній із вулиць чоловік, запримітивши злодія чітко вказав на нього. Співробітники міліції відразу ж затримали зловмисника. Ним виявився 27-річний, непрацюючий місцевий житель, який раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців – в 2009 році за шахрайство, а в 2010 році за хуліганство. У скоєному зловмисник зізнався.

Виявилося, що рік тому він приїхав з Дніпропетровської області, познайомився з жінкою, яка винаймала квартиру у одній з черкаських багатоповерхівок, та з часом переїхав до неї жити. Власниця квартири проживала в місті Умань, замкнувши на ключ кімнату з власними речами – почувалась спокійно. Квартиранту, увесь час, не давали спокою статки господині сховані за зачиненими дверми. Діждавшись, коли співмешканка виїхала з квартири, чоловік не довго думаючи замінив на вхідних дверях замки та зламавши міжкімнатні двері отримав доступ до речей потерпілої. Він викрав 20 томів енциклопедії 1905 року та інші антикварні речі (стародавні грошові купюри та царські монети), які здав в антикварну лавку міста Черкаси за 100 доларів США.

Яке ж було здивування господині, коли своїм ключем вона не змогла відчинити вхідні двері власної квартири. Подзвонивши у дзвінок вона почула, шум. 40 хвилин не впускав зловмисник жінку до квартири. Коли все ж таки жінка змогла потрапити до свого помешкання, то виявила що зникли її особисті речі. Тоді то вона й попрохала сусіда сповістити міліцію.

Наразі злодій знаходиться за гратами. По даному факту співробітниками Соснівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст.185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло. Караються такі дії позбавленням волі на строк від трьох до шести років, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю МВС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100