реклама

реклама

На Черкащині планують до 20-річчя Незалежності України провести перший всеукраїнський літературно-мистецький фестиваль козацької слави «Холодний Яр». З такою пропозицією 31 березня під час зустрічі з керівництвом Черкаської області виступив голова обласної організації профспілки працівників культури Василь Марштупа.

Також В. Марштупа запропонував голові Черкаської ОДА Сергію Тулубу очолити оргкомітет фестивалю.

– Для мене висока честь очолити оргкомітет по проведенню такого фестивалю у такому краї, як Черкащина. Тим більше, що наближається значна дата. Я даю доручення заступнику, щоб він підготував необхідне розпорядження голови ОДА, але разом з вами. Слід визначити, кого ще включити в оргкомітет, – відповів губернатор.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Слава 01.04.2011 09:11
Мабуть-таки пан Марштупа скоро очолить управління культури ОДА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Нетолерантний 31.03.2011 22:48
Отак і включайте усіх, хто був проти встановлення Незалежності тоді і руйнує її основи зараз - Тулуба та інших. Побільше "тимчасово черкаських" - це обов'язково, без них зараз ніяк - "тому що мегапрофесіонал и" :-? А загалом вже від оцих удаваних помпезних "дійств" антинародовців :-x Нам потрібна соціальна справедливість, а не всілякі фестивалі, які проводять люди, що не мають до України та її спадщини жодного відношення. Я прожив у Радянському Союзі всього 5 років до того, як він розпався, а таке враження, що мене намагаються повернути у ті далекі часи, про які я читав лише у книгах. Уявляю, як тим, хто там жив - у тих часах. Вам не страшно? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100