реклама

реклама

Василь Марштупа похвалився губернатору, що знає програму «Будуємо нову Черкащину» напам’ять

Василь Марштупа похвалився губернатору, що знає програму «Будуємо нову Черкащину» напам’ять

Найбільшою нині проблемою для працівників галузі культури є незабезпеченість соціальним житлом. Про це 31 березня на зустрічі з керівництвом Черкаської області повідомив голова обласної організації профспілки працівників культури Василь Марштупа.

– Ми пам’ятаємо часи, коли молодим фахівцям надавали гуртожитки. Сьогодні цього, на жаль немає. У нас є багато талановитої молоді, але їм немає де жити. Профспілка готова виступити ініціатором і взяти на себе пошуки шляхів вивільнення чи придбання гуртожитків. Думаю, у місті знайшлося б приміщення, яке можна переобладнати під гуртожиток. Але тут все залежить від підтримки влади, – зазначив Василь Марштупа.

Він зауважив, що знає майже на пам'ять «прекрасну обласну програму «Будуємо нову Черкащину», де серед пунктів чітко написано: «Забезпечення до 2013 року 100 освітянських та 180 медичних сімей упорядкованим житлом».

– Але працівники культури не менш важливі для нашої держави, – зауважив виступаючий.

Вислухавши його, голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб дав доручення комісії обласної ради з управлінням культури розглянути це питання і винести на найближчу сесію обласної ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100