реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаські спортсмени залишилися без велосипедів вартістю 1,5 тис. доларів

Черкаські спортсмени залишилися без велосипедів вартістю 1,5 тис. доларів

Черкаські велосипедисти на всеукраїнських змаганнях із тріатлону в Ялті їздили на чужих велосипедах. Свої, вартістю 1,5 тисячі доларів, у них викрали.

Не пощастило черкаським спортсменам Дмитру Фірсову та Андрію Сіренку. Прокинувшись вранці, у день змагань із тріатлону (цей вид спорту включає плавання, велогонку й біг по шосе), вони не могли вибратися з будинку. Виглянувши у вікно, ахнули: немає велосипедів. Спортсмени жили в приватному секторі, тому транспортний засіб доводилося залишати надворі. Мабуть, дорогі сучасні моделі і привернули увагу зловмисників.

– Хлопці подзвонили мені і сказали, що не можуть вийти на вулицю, – розповів старший тренер велосипедистів Костянтин Федоров. – Я жив недалеко, тому швидко прибіг на допомогу. Коли увійшов до них у двір, замок на хвіртці був зрізаний, а вхідні двері підперті зовні. Діма з Андрієм дуже засмутилися. Добре, що виручити 18-річних хлопців погодилися старші спортсмени і позичили їм свої велосипеди на час заїздів.

– Звичайно, це позначилося на виступі наших спортсменів, – каже Костянтин Миколайович. – Але їх хороша підготовка до змагань дозволила Дімі зайняти друге місце, а Андрієві – третє.

Подібна НП у черкаських велосипедистів сталася вперше. Надалі вони обіцяють ретельніше підходити до безпеки своїх транспортних засобів.

Тепер Сіренко тренується на своєму другому велосипеді, на якому він виступав на Олімпіаді. Він ним дуже дорожить. Фірсову на певний час теж підшукали велосипед, щоправда, він меншого розміру, ніж потрібно. Не дивлячись на невдачу, хлопці не впадають у відчай: тренуються в Ялті до стартів із біатлону, які відбудуться 9-10 квітня в Полтаві. Про зникнення техніки вони заявили в міліцію, проте поки оперативникам не вдалося вийти на слід грабіжників. Про це повідомляє «Комсомольська правда в Україні».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100