реклама

реклама

За останні дні вже друге опитування свідчить про недовіру губернатору

За останні дні вже друге опитування свідчить про недовіру губернатору

62 відсотки черкасців не задовольняє діяльність голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба. Про це свідчать дані опитування, проведеного у Черкасах дослідницько-аналітичним центром «Енігма». Роботою черкаського губернатора за перші 100 днів його перебування на посаді різною мірою задоволені 35%.

Дослідники наголошують на малообізнаності громадян навіть у зміні голови ОДА. А ті, хто щось чув про прихід Сергія Тулуба, окрім бігбордів та телевізійних заяв більше нічого за 100 днів не запам’ятали.

Також центр «Енігма» проводив експертне опитування. Зокрема, журналіст Віктор Борисов визначає кадрову політику губернатора як «розстановку «своїх» на ключові місця. Якщо „своїх”, харківських, донецьких, вже  не вистачає, розставляють „льошенківських”. Головне – відданість Патрону. Професійні якості на другому місці». Колишній заступник начальника головного управління з питань внутрішньої політики Черкаської ОДА Сергій Веретик також погоджується, що «частина новопризначень керувалася політичними або суб’єктивними чинниками. У деяких кадрових змінах можна простежити заміну «шила на мило».


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100