реклама

реклама

fancy У вівторок, 4 квітня, в Маньківці о 18:35 ліквідовано пожежу, що виникла опівдні на складі іграшок ТОВ "Фенсі Тойз". Про це повідомляє прес-служба МНС у Черкаській області.

Інформація про загорання в одноповерховій складській будівлі по вулиці Чапаєва надійшла на диспетчерський пульт місцевого райвідділу МНС від співробітників підприємства близько 12 -ї години дня. Враховуючи складність пожежі на її ліквідацію було направлено одразу три пожежних підрозділи з Маньківського та Уманського районів.
Роботу пожежних ускладнювали висока температура всередині приміщення, а також сильне задимлення. Саме ці фактори не дозволили пожежним підрозділам, що працювали у спеціальних апаратах швидко дістатися до осередку загорання. І хоча вогнеборцям вдалось швидко зупинити поширення вогню, ліквідація пожежі тривала ще кілька годин.
Загалом площа пожежі склала 500 квадратних метрів.
Загиблих та травмованих немає.
У ліквідації пожежі приймали участь два відділення професійної пожежної частин Маньківського райвідділу МНС а також відділення пожежних Уманського районного управління МНС та черговий караул добровільної пожежної дружини ДАК «Хліб України»
За попередніми даними причиною пожежі стала несправна електрична мережа яку напередодні якраз почали замінювати.
На місці працює оперативна група обласного Управління МНС.
Розмір матеріальних збитків завданих пожежею встановлюється.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Фенсi Тойз» виробляє м'які іграшки відомої марки "Fancy". Одне з найбільших підприємств в цій галузі на території СНД. Серед країн, ця іграшка користується великою популярністю - країни СНД і Прибалтики, Казахстан, Молдова, Польща, Чехія, Угорщина, Румунія, Німеччина, Ізраїль

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100