реклама
Sucurity Police

реклама

Два депутата Черкаської міської ради — Андрій Більда та Сергій Ткаченко — днями завітали до спеціалізованої школи № 17. Із собою вони взяли лопати, інструмент та інвентар. Таким чином міські обранці розпочали в Черкасах Всеукраїнський місячник  «Спорт для всіх – спільна турбота», який триватиме протягом усього квітня.

Депутати облаштували частину спортивного майданчику спеціалізованої школи № 17 та висадили квіти на клумбах перед парадним входом закладу.

– Нашій школі вже більше 40 років, вона потребує постійного оновлення та ремонту. Найбільше уваги пришкільній території ми приділяємо навесні і восени, коли учнівсько-вчительським колективом виходимо на суботники. Депутати Андрій Більда та Сергій Ткаченко давно «співпрацюють» із навчальним закладом. Наша дружба розпочалася задовго до того, як вони стали депутатами міської ради, – розповідає директор черкаської спеціалізованої школи № 17 Дмитро Бунякін.

Цього разу меценати вирішили відремонтувати бігову доріжку і яму для стрибків. Для цього вони завезли дві машини гранвідсіву і машину піску. Спеціальним пристроєм вирівняли й утрамбували доріжку, а ями підрівняли і вкопали новий дерев’яний жолоб.

– У школі № 17 навчався мій батько, я, а тепер моя дочка. Тобто із школою пов’язано багато приємних спогадів. Чесно кажучи, коли був школярем, не дуже любив суботники. Лише зараз розумію їхню користь: ми не повинні на когось жалітися, чогось вимагати, а маємо почати із себе, самі зобов’язані навести у своєму домі, місті чистоту й порядок, – розповідає депутат Черкаської міської ради Андрій Більда.

Разом із Сергієм Ткаченком учні висадили квіти. Він розповів, що його донька навчається у цій школі, а фірма знаходиться поряд із закладом.

— Сьогодні разом з дітьми ми висадили красиві і невибагливі квіти: барбарис, спірею, іриси тощо. Приємно згадую з дитинства, як люди цілими колективами облагороджували місто. Це йшло і на користь місту, і об’єднувало його жителів спільною корисною справою, – зазначає депутат Черкаської міської ради Сергій Ткаченко.

Як зазначили меценати, вони на цьому зупинятися не збираються і вже найближчим часом планують облаштувати дитячо-спортивні майданчики. Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 да так просто 06.04.2011 10:29
а без попуЛизма, без журналистов, они не могли прийти в школу поработать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100