реклама

реклама

bud Відтепер кожен мешканець комунальної багатоповерхівки зможе самостійно слідкувати та контролювати, чи виконує Служба утримання будинків закладені у тариф поточні ремонти. Таке стало можливим завдяки затвердженню виконкомом дефектних актів по кожному будинку із конкретним переліком та обсягом робіт на рік. Нагадаємо, із 1 квітня введено в дію новий тариф на квартплату.  Про це інформує Прес-служба Черкаського міськвиконкому.

 – Основна мета затвердження дефектних актів – це можливість показати громаді, за що вони платять, і щоб у кожного була можливість це побачити і перевірити, – пояснює директор департаменту економічної політики та розвитку міськвиконкому Павло Карась. – Таким чином ми впроваджуємо своєрідний громадський контроль за виконанням робіт. Цьогорічні дефектні акти мають бути реалізовані СУБами до 1 жовтня, а виконання робіт – погоджено і завірено мешканцями конкретних будинків або старшим будинку. Якщо ремонтні роботи будуть не виконані або проведені не в повному обсязі, то відбуватиметься перерахунок, і громадянам повертатимуться кошти чи зараховуватимуться на наступний період.

Як зазначає директор КП СУБ «Митниця» Юрій Гончаров, виконання дефектних актів залежатиме значною мірою і від того, чи вчасно розраховуватимуться жителі за надані їм послуги, аби була можливість акумулювати кошти на проведення ремонтів.

Найближчим часом мешканцям кожного будинку буде надано графік проведення поточних ремонтів на цей рік та графік надання періодичних послуг (наприклад, дератизації, дезинсекції). Також ознайомитись із дефектними актами можна на сайті міської ради (рішення № 423 від 30.03.2011).

Сьогоднішній тариф діятиме до кінця вересня, із 1 жовтня буде затверджено новий – відповідно до нових дефектних актів на 2012 рік. Мешканці можуть пропонувати СУБам закласти у дефектні акти на наступний період ті види робіт, які для них є найактуальнішими.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Соня 06.04.2011 13:19
де обіцяні документи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 KOtovsky 05.04.2011 14:40
Точно - немає! Я перевіряв кілька разів :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 карамелька 05.04.2011 13:10
де там акти? лише тариф :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Сергій 05.04.2011 12:39
Пишу вдруге, немає дефектних актів на вказаному сайті міської ради, рішення і тарифи є ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100