реклама

реклама

Як оцінюють рік Сергія Тулуба на посаді голови Черкаської ОДА відомі політики, його соратники і противники?

Коментар для «Прочерку» дає народний депутат Ігор Єресько (фракція «БЮТ-Батьківщина»):

- Заяв було багато, але їх реалізації, як і в усієї Партії регіонів, дуже мало. Зокрема, не вдалося суттєво зменшити заборгованість по зарплаті, не вдалося знайти системних інвесторів і, на жаль, не вдалося налагодити контакт з черкаською громадою, тобто людьми в області.

А ще бютівцям минулий рік запам'ятається обшуками офісів та вилученням партійних листівок

А ще бютівцям минулий рік запам'ятається обшуками офісів та вилученням партійних листівок

Щодо кадрової політики губернатора, то є такий метод в економіці, коли приходячи на керівну посаду, людина приводить свою команду новітніх менеджерів, які знають як працювати. Але ж усе одно без консультацій з місцевими фахівцями це важко. Є різниця між управлінням якоюсь господарською структурою і структурою політичною, якою є область. Тут важливе врахування думки людей, що живуть на Черкащині.

Помилка нинішньої влади на Черкащині в політичних питаннях полягає у тому, що підбирається команда виключно під керівництво однієї людини, підбираються люди лише для виконання наказів. Їх думка не враховується. А це призводить до зростання невдоволення у середовищі самої Партії регіонів. Інша помилка – заганяння в партію все нових членів, які ПР фактично нічого не приносять. При цьому людей змушують вступати в партію.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 ukrmyxa 06.04.2011 12:07
Підсумок року Тулуба: самі помилки. Немає йому про що звітувати, хоча можна спробувати ще раз довгою промовою, наведенням сумнівних фактів досягнень ввести в оману жителів Черкаської області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100