реклама

реклама

Як оцінюють рік Сергія Тулуба на посаді голови Черкаської ОДА відомі політики, його соратники і противники?

Коментар для «Прочерку» дає народний депутат Володимир Олійник (фракція ПР):

- Вважаю, що цей рік пройшов для Сергія Тулуба досить ефективно. Це людина високопрацездатна. Я міг до нього на прийом потрапити у вісім-десять годин вечора. Чи все вдавалося губернатору? Не завжди. Бо все залежало не лише від нього. Важлива і підтримка уряду, підтримка через бюджет. Та нині з Божою допомогою і обласну дитячу лікарню добудовують, музей в Каневі. Сергій Тулуб високий фахівець, бо має гарний досвід. Все-таки він був міністром, керував потужними підприємствами («НАЕК Енергоатом»).

"Хотілося б, щоб до управління областю долучався кадровий ресурс Черкащини..."

"Хотілося б, щоб до управління областю долучався кадровий ресурс Черкащини..."

Так, є складнощі формування команди. Звичайно треба використовувати потенціал місцевих кадрових ресурсів, але для цього з людьми треба пуд солі з’їсти. Тож команда ще продовжує формуватися. Щодо привезених кадрів, то з одного боку – це своя команда, яка розуміє керівника з півслова. Ця команда вже показувала свою ефективність. Але тут нові обставини, нова область. І мінус у тому, що новій команді слід вникнути в проблематику області, потрібно адаптуватися до місцевих еліт. А часу на розкачування немає. Безперечно, хотілося б, щоб до управління областю долучався кадровий ресурс Черкащини.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Спецкор 06.04.2011 17:41
Ефективність кадрів не залежить від місця народження. Чи забули, скільки "мєстниє" хапали й мабуть продовжують? То від керівника може залежати, а не від прописці у паспорті...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 шпиль 06.04.2011 14:48
Труднощі з командою були і будуть, бо не ТИХ туди набирають. А перших треба гнати Одарича з Беззубенком та Отрешком, бо загублять обласний центр.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Fagot 06.04.2011 14:11
Погоджуюсь з Олійником: команда Тулуба дійсно розуміє його з напівслова та нагадує зграю вовків, які дивляться в рот своєму вожаку.. 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Команда губернатора 06.04.2011 12:31
" Так, є складнощі формування команди. Звичайно треба використовувати потенціал місцевих кадрових ресурсів, але для цього з людьми треба пуд солі з’їсти.....
А часу на розкачування немає. Безперечно, хотілося б, щоб до управління областю долучався кадровий ресурс Черкащини."

Такі люди ніколи з влади не виходили.
Вони є були і будуть, як не вони так їх діти та родичі.
Кадри обкомів та міськкомів комуністичної партії – ФОРЕВА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 ПЕГАС 06.04.2011 12:24
Донецькі гірше монголо-татарської орди ;-) , а кількість місцевих лизоблюдів перевершила гранично допустимі концентрації в десятки разів.Забирайтесь геть з Черкащини, щоб наші очі вас не бачили. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 ukrmyxa 06.04.2011 12:10
"Цей рік пройшов для Тулуба ефективно" - хтоб посперечався! Чому ніхто не говорить як цей рік пройшов для Черкаської області? І якщо навіть однопартійці не мають за що похвалити, про що взагалі говорити?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100