реклама

реклама

"Я абсолютно спокійно ставлюся до того, що нинішній губернатор людина не з Черкащини..."

"Я абсолютно спокійно ставлюся до того, що нинішній губернатор людина не з Черкащини..."

Як оцінюють рік Сергія Тулуба на посаді голови Черкаської ОДА відомі політики, його соратники і противники?

Коментар для «Прочерку» дає міський голова Черкас Сергій Одарич:

- Сергій Тулуб зарекомендував себе як людина дієздатна. Він вдало сформував більшість в обласній раді, налагодив її роботу. Водночас, відчувається, що ця робота нова для нього: маю на увазі управління територіями, а не підприємствами. Тому відчувається, що він багато вивчав для себе. Можу сказати, що проблема в губернатора та ж, яка й у більшості керівників – це питання підбору і розстановки грамотних, компетентних, відповідальних і порядних кадрів. Тож рік у Сергія Тулуба пройшов у знайомстві з областю, підборі кадрів і намаганні втілити кілька проектів.

Я абсолютно спокійно ставлюся до того, що нинішній губернатор людина не з Черкащини. За великим рахунком, території потрібен якісний менеджер, і не обов’язково черкащанин. Інколи навіть корисно брати чужих людей. Якщо ми хочемо зруйнувати кумівські зв’язки, то бажано щоб людина не була нікому в межах цієї території чимось зобов’язана.

Щодо діяльності губернатора по партійній лінії, то вважаю, що під час виборів в Черкасах були помилки з точки зору дотримання виборчого законодавства, дотримання етики виборчої кампанії. Але усі ми вчимося.

реклама

Коментарі  

 
-4 #5 Саша 07.04.2011 21:58
Цитую Fagot:
два сапога пара, окрім льодових палаців та вертолітних майданчиків їх ніщо не цікавить. Живуть в хоромах по 800 метрів і розповідають виборцям байки "як вони борються з бідністю"..

По поводу Тулуба - согласен, но какое отношение Одарыч имеет к 800 метрам, ледовому и вертолетной площадке?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Fagot 07.04.2011 10:27
Погоджуюсь з Левком: *** - два сапога пара, окрім льодових палаців та вертолітних майданчиків їх ніщо не цікавить. Живуть в хоромах по 800 метрів і розповідають виборцям байки "як вони борються з бідністю"..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 шпиль 06.04.2011 14:52
Та ніхто й не проти варягів. Хай тільки не знущаються з людей...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Газда 06.04.2011 13:49
Я абсолютно спокійно ставлюся до того, що нинішній губернатор людина не з Черкащини. За великим рахунком, території потрібен якісний менеджер, і не обов’язково черкащанин. Інколи навіть корисно брати чужих людей.

Можна подумать, що сам черкащанин, родом .... живе в Мошнах, а в Черкасах кроликів розводить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Левко 06.04.2011 13:02
Обидва розглядають Черкащину як полігон для відмивання грошей.. Весь "менеджмент " цих приїжжих гастролерів полягає в тому, щоб завезти сюди своїх дружків та дурити черкащан, яких вони вважають ло...и. :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100