реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб бачить недоліки і прогалини у своїй роботі, які з’являються в процесі роботи, бо губернатор «звичайна пересічна людина». Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції, присвяченій підсумкам роботи за рік, що відбулася у конференц-залі обласної дитячої лікарні.

«Дехто думаю, що скоріш вже б Черкащину звільнили від Тулуба. Це я інколи читаю дещо… А дружина каже: «Нічого-нічого. Я тебе знаю. Ти доб’єшся свого»

«Дехто думаю, що скоріш вже б Черкащину звільнили від Тулуба. Це я інколи читаю дещо… А дружина каже: «Нічого-нічого. Я тебе знаю. Ти доб’єшся свого»

– Як і будь-якій людина, мені притаманні і помилки, я ж не святий якийсь там Архангел, – сказав Сергій Тулуб. – Тому я їх бачу, самокритично до цього підходжу і намагаюся виправитися. Це і питання в кадровій політиці. І у виконавчій дисципліні, і у в сільському господарстві, і в агропромисловому комплексі в цілому. Але я працюю не гуляючи, не півгодини на добу… Знаєте, чим вища посада, тим складніше довести свої задуми до виконання. Рішення проходить багато щаблів виконавців. І кожен переломлює твоє бачення на своє. І коли воно доходить до реалізації, то там вже не те бачиш, що ти задумав. Якщо ви бачите, я дуже багато буваю на місцях, на об’єктах, щоб проконтролювати все і перевірити. І це теж мій, будемо казати, недолік. Бо не можна керівнику такого рівня приїжджати на об’єкти і потім перевіряти як складена стіна. Це умовно кажучи. Але це говорить про рівень відповідальності і про рівень виконавчої дисципліни. А його треба підтримувати на високому рівні.

Сергій Борисович на прес-конференції підбив соціально-економічні підсумки першого року роботи, розповів, чого досягла область за час його керівництва.

Також губернатор повідомив, що найпершою його привітала сьогодні з річницею керування областю дружина.

– О 7 годині ранку вона зателефонувала і поздоровила мене з цим днем. А я кажу: «Та це ж не свято, це просто в нашій родині в цей день відзначається неоднозначна подія. Ти думаєш для всіх черкащан це свято?» Дехто думаю, що скоріш вже б Черкащину звільнили від Тулуба. Це я інколи читаю дещо… А вона каже: «Нічого-нічого. Я тебе знаю. Ти доб’єшся свого». Я подякував за побажання і поздоровлення, – зазначив Сергій Тулуб.

Про кроки Сергія Тулуба на посаді голови облдержадміністрації читайте згодом на «Прочерку».

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Бровко 07.04.2011 19:32
К сожалению господин Бесараб Вы не правы. Не все в ОДА и тер.органах руководители члены ПР. Есть и исключения, но таких руководителей не членов ПР всего 5%
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Володимир Бесараб 07.04.2011 18:00
"Успіх - це коли навіть опоненти поздоровляють"
Сергій Борисович, сьогодні в Лисянському районі, в селищі Лисянка проходять слухання по питанню закриття в селищі одного з трьох дитячих садків. Всі керівники члени ПР. Прошу, забезпечте щоб всі ці "щаблі" виконали свої передвиборчі обіцянки. От тоді буде Вас з чим і поздоровляти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 ігор 07.04.2011 00:17
Сергій Борисович! Щоб залишити після себе добрі спогади, треба зробити щось велике. Школа в Драбові на це не тягне. Вам, як спеціалісту в вугільній галузі, потрібно побудувати шахту по видобутку горючих сланців. Ваш попередник розпочав роботу в цьому напрямку. Обласна рада навідь виділила 100 га площі в Кам"янському районі для початку робіт по освоєнню найбільщого в Європі Ботвинського родовища. Все решта - суєта суєт. Ніхто через рік і добрим словом не згадає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Ukrmyxa 06.04.2011 16:03
Анегдот з цього приводу: Донецькі люди бояться вийти на вулицю, бо їх відловлюють і відправляють на керівні посади в інші області України. Отож, треба призначита людей на посади не за принципом партійності та приналежості до президентської області, а за професійною складовою, досвідом роботи, і не потрібно буде виїзжати на місця та перевіряти як будуються стіни. Цікаво як лікуватиме наших малих діток призначений в дитячу лікарню УРОЛОГ з Донецька?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100