реклама

реклама

tusebo7 Як оцінюють рік Сергія Тулуба на посаді голови Черкаської ОДА відомі політики, його соратники і противники?

Коментар для «Прочерку» дає заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Михайло Пузяк:

- Вважаю, що Сергію Тулубу вдалося реалізувати себе за рік. Не стовідсотково звісно, але він сформував певні підходи в регіональній політиці, в бюджетній і виробничій сферах, в економіці, АПК. Стосовно кадрової політики, то вона в облдержадміністрації будувалася відповідно до вимог поточного дня. Та й черкащани і суспільство в цілому чекало певних кадрових змін. Хоча, за великим рахунком, кардинальних кадрових змін в області не відбулося.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Черкащанин 14.04.2011 21:07
При всій напищенності заїзжих пав, крім пихатості, навуходоносерст ва, та нечуваного ідолопоклонства нічого нового, креативного, прогресивного Його команда області не принесла. Підхід один, до Нього все було погано, Він наша месія, з Ним нам усім дуже поталанило.
Про Пузяка взагалі окрема тема.
-Дорогий Сергій Борисович ваша ручка впали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Черкащанин 08.04.2011 22:21
[quote name="Арсен"]Ну це Пузяк зря так заявляє. Не знаю які там вимоги були "поточного дня", але якщо була вимога загробити всі добрі справи на Черкащині, то С.Б. реалізував себе на всі 100%
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Арсен 07.04.2011 11:11
Ну це Пузяк зря так заявляє. Не знаю які там вимоги були "поточного дня", але якщо була вимога загробити всі добрі справи на Черкащині, то С.Б. реалізував себе на всі 100%.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Билык 06.04.2011 19:56
Я не пойму Пузяка наверняка он слепой и глухой если говорит что кардинальных изменений в области не произошло, при этом не считая, что все главы райгосадминистр аций и их заместители новые. а в облгосадминистр ации остались Кулеша, Костенко и все, в териториальных органах - Сотник,Железняк , Багрийчук,Вовче нко,Гаврилов,Гу бар, Приймак и все. Почему он не назвал скольких шахтеров они назначили на должностя без соотвествующего образования, а я отвечу 80% бездари приехало с Донбасса и заняла "теплые" места в ОДА и в ее структурных подразделениях
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 читач 06.04.2011 17:33
свята правда--всі на місцях
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100