реклама
Sucurity Police

реклама

gerge Колишній губернатор Олександр Черевко відкликав свою заяву про складання повноважень голови обласного осередку партії «Наша Україна». Тому дискусій про нове керівництво партійної організації не ведеться. Про це в інтерв’ю газеті «Вечірні Черкаси» розповіла голова фракції «Наша Україна» в Смілянській районній раді Мар’яна Герасименко. Зокрема, колишня голова Смілянської райдержадміністрації розповіла про…

Активізацію «Нашої України»:
– Перші рухи до відродження опозиційної діяльності партії «Наша Україна» з'явились після останніх місцевих виборів. Бо з такою відвертою фальсифікацією навіть у 2004 році ми не зіштовхувалися. Це викликало спротив, адже це була аналогічна ситуація тих років. Для тих, хто членом партії пройшов 2003 рік і знає, як працювати в опозиції, ця ситуація не є новою, ми знаємо, що робити. Однак у тих, хто прийшов у «Нашу Україну» як у партію влади, виникають складнощі, адже їм не дуже комфортно в опозиційних умовах. Поки що масового задокументованого виходу із лав «Нашої України» немає, проте коли буде проведено ревізію, то чисельність їх буде зменшена суттєво. Після перереєстрації у партії залишаться тільки ті люди, діяльність яких спрямована на демократичний розвиток держави. А ті, хто прийшов у «Нашу Україну» свого часу заради посади, зі зміною кон'юнктури знайшли собі іншу нішу.

Керівництво обласної організації «Наша Україна»:
– Двовладдя у керівництві обласної організації «Нашої України» немає. Є один голова – Олександр Черевко, який 18 березня оголосив відкликання своєї попередньої заяви про складання повноважень голови, яку він подав 12 лютого. Та конференція визнана нелегітимною, і чітко було прийнято рішення, що він повертається до опозиційної діяльності. Микола Каплій при цьому на цілком законних підставах обіймає посаду в.о. голови виконкому обласної організації, Володимир Столярчук очолює Черкаську міську організацію «Нашої України».

Політичну ситуацію у Смілі та Смілянському районі:
– На сьогодні в місті та районі керує Партія регіонів, усю відповідальність за всі події, що відбуваються, Партія регіонів повинна взяти на себе. Попри невелику кількість справді опозиційних сил у міській та районній радах, ми достатньо у них комфортно почуваємось. Ми завжди стояли на тому, щоб люди отримували максимум користі. Зараз фактично вчителів району відправляють у відпустку за свій рахунок, щоб купити «шкільний» автобус. Тоді, коли ми були при владі, шкільні автобуси закуплялись за рахунок окремих бюджетних коштів, а не за рахунок людей, що працюють у цій галузі. Сказати, що зараз опозиція може щось реально вирішити, я не можу. Однак серед людей починає наростати протестне ставлення до того, що відбувається в державі, що пов'язано з низкою непопулярних реформ. Не можна ущемлювати інтереси звичайних людей. Останній рік минув під гаслом згортання демократичних свобод. Я не бачу позитивних зрушень. Відбуваються звільнення за політичними мотивами: у Смілі і Смілянському районі «помаранчевих» із влади повністю повичищали.

реклама

Коментарі  

 
+4 #9 эхо 26.04.2011 10:13
Никакой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Землянин 26.04.2011 08:21
А какой его рейтинг в области?
Кто знает?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 молния 25.04.2011 20:27
РЕЙТИНГ НУ СЕЙЧАС "ЗАШКАЛИТ".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Мойша 08.04.2011 08:30
Возвращаясь к теме...
А когда Черевко пришел к власти... сколько было смещено глав райадминистраци й???
Да смещали по партийному принципу даже главных врачей райбольниц, тот же пан Литвин (не имея на это полномочий, ведь это прерогатива райрады) в Чигиринском районе фактически ... гл.врача Назаренка 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Володимир Бесараб 07.04.2011 16:26
Для майбутнього партії, для втілення її ідей в життя потрібні "нові обличчя". Гадаю всі керівники, які перебували на посадах 2005-2010 роках у владі і очолювали осередки партійних організацій повинні відмовитись від керівних посад в партії. Ми не мало зробили доброго, але несемо на собі і гріхи прорахунків. Тому задля майбутнього партії потрібно "йти". Цим зробимо більше користі і для партії і для людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Абирвал 07.04.2011 13:43
Цитую Frontmen:
Тараканьячі біга.. Невже не зрозуміло, що Черевко - перелякана до смерті людина, яка на гачку у Тулуба..
+ 100 ПІДТРИМУЮ...

Ну і що далі????? Лялька «Наша Україна» з кукловодом Тулубом чи опозиційна політична сила ?!? Люди розплющіть очі ВАС ДУРЯТЬ!!!!!! Переляканим не місце в опозиції!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Свобода 07.04.2011 13:13
Мать убитого журналиста убеждена, что политикам выгодно жонглировать делом Гонгадзе. По ее мнению, треть успеха предыдущего президента Виктора Ющенко в свое время была достигнута благодаря ее сыну. «И дальше продолжают играть его костями», - добавила она.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Frontmen 07.04.2011 09:46
Тараканьячі біга.. Невже не зрозуміло, що Черевко - перелякана до смерті людина, яка на гачку у Тулуба.. Посадити за "Золоту підкову" може в любий момент. Згадайте як Черевко коаліцію в обласній раді утворив з ригионалами "За майбутнє Черкащини".. Залишати Черевка на посаді голови обласної організаціїї - продовжувати повний параліч партії. Краще б Каплій очолював, той не злякався на Соборній площі під вікнами Тулуба акцію "Тарифи полетіли" проводити. Цілком очевидно: Тулуб наказав Черевкові "повернутись" і сидіти разом зі своєю партією в підпіллі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Мойша 07.04.2011 08:25
Відбуваються звільнення за політичними мотивами: у Смілі і Смілянському районі «помаранчевих» із влади повністю повичищали.
Наверное панянка Марьяна Герасименко не слышала о эффекте "ЭХО"
Как аукивается, так и откликивается.
Судя по сегодняшнему сценарию и положению дел, новую власть ждет тоже, что бывший и канувший уже в историю НУНС.
Тоже, только болтают, обещают как Ющенко и его команда, все им кто-то мешает, постоянная чехарда в тасовании министров, а жизнь народа все хуже и хуже....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100