реклама

реклама

vodka Працівниками податкової міліції на території міста Умані припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення та реалізації горілчаних виробів.

В ході перевірочних заходів було встановлено, що підпільний цех з розливу фальсифікату організував та облаштував безпосередньо у власному домоволодінні  34-річний житель міста Умані. З початку 2011 року він власноруч виготовляв водно-спиртову суміш та збував її місцевому населенню у пластиковій або скляній тарі “багаторазового” використання. Реалізовував підприємливий громадянин і у власному домоволодінні, і на місцевому ринку свій “продукт” за ціною 20 грн. за 1 літр суміші.

Після огляду домоволодіння було вилучено 428 літрів незаконно виготовленої горілки, 106 літрів незаконно виготовленого коньяку та 316 літрів спирту, а також обладнання для виготовлення такої “продукції” - шланги для перекачування і змішування спирту з водою, лійка, посуд для змішування, ароматизатор-харчовий, барвник-харчовий та ін. В результаті проведеного за місцем проживання заначеного громадянина обшуку було вилучено підакцизних товарів на загальну суму понад 96 тис. грн.

Відповідно до висновку виробничої лабораторії, вилучені спирт та алкогольні напої не відповідають вимогам нормативно-технічної документації, які пред’являються до етилових спиртів та горілчаних виробів, а тому їх вживання становить загрозу для життя та здоров’я людини.

Ведеться слідство.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100