реклама

реклама

pamjatnik Невдовзі за кожною пам’яткою присвяченою подіям Великої Вітчизняної війни Черкаської області буде закріплено депутатів, які турбуватимуться про стан об’єктів. Таке доручення голова  Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб дав депутату обласної ради, голові постійної комісії праці та соціального захисту населення Наталії Горбенко.

На мій погляд ініціатива Сергія Тулуба та організована депутатська активність дозволять краще зберегти пам’ятки присвячені подіям 1941-1945 років, - вважає голова Черкаської обласної організації ветеранів Володимир Веретільник. – І ми готові всіма можливими силами підтримувати запропонований проект.

За даними служби охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації всього на Черкащині нараховується 1398 пам’яток присвячених подіям Великої Вітчизняної війни. За кожним об’єктом буде закріплено депутатів обласної ради, міської або районної ради, сільський або селищний голова. До 1 травня порайонні списки відповідальних можна буде переглянути на офіційних сайтах Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради.

Окрім прізвищ, ім’я, по-батькові депутатів та голів списки міститимуть контактні телефони. Черкащани зможуть зателефонувати і нагадати депутату про стан тієї чи іншої братської могили, пам’ятника або пам’ятного знаку. Якщо врахувати, що депутатів обласної ради 104 особи, депутатів міської або районної ради в середньому 35-37 осіб, то за кожний об’єкт відповідатиме не менше трьох депутатів. Про це йдеться у інформаційному повідомленні, підготовленому прес-службою депутата облради Наталії Горбенко.

Час і зміна погоди безжальні до пам’яток присвячених подіям Великої Вітчизняної війни і без людської турботи можна втратити безцінні спогади про роки війни, - коментує Наталія Арсентіївна. – Можливо доведеться просто вирвати бур'яни, посипати територію піском і весь благоустрій. Хоча деякі об'єкти потребують капітального ремонту. Сподіваюся, на відповідальне ставлення депутатів до покладених на них обов'язків.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Сергій 09.04.2011 21:19
Немає що робити Тулубу і прихвостням чи як? Займайтеся створенням робочих місць, а не реанімуйте радянську символіку! Люди добре знають, які героїв їм шанувати. Від того і таке ставлення до того совкового безіменного, до речі, хламу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 figure 08.04.2011 08:42
Нікого не дивує фраза - "Таке доручення голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб дав депутату обласної ради"?! Депутати облради не представляють інтереси громади, а виконують доручення голови ОДА.
Ініціатива Сергія Тулуба та організована депутатська активність краще була б спрямована на відновлення ферм, утримання цін та ін. А за що отримують заробітну плату та всі соціальні гарантії працівники служби охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації та їхні структурні підрозділи в районах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #3 Vivid 07.04.2011 19:09
Даже не в том суть, на какую тематику памятники, важно само отношение людей к ним. Просто менталитет такой у народа - гадить там, где живешь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Хмара, Ви ***? 07.04.2011 16:33
Мої обидва діди та бабуся пройшли війну, мали бойові нагороди, зранене тіло і втомлену душу. Як Вам не соромно, пане Хмаро! Память про подвиг цих людей має жити завжди, і Ваш коментар, на мою думку, це частка Ваших комплексів і Вашої неповноцінності . Ну до чого в даному випадку реанімація Радянського Союзу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Хмара 07.04.2011 14:47
Все піклування про пам`ятки великої вітчизняної війни, розв`язаної двома людожерами Гітлером та Сталіним, є намаганням реанімувати Радянський Союз та комуністичну партію, яка в другій світовій війні прагнула до світової революції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100