реклама
Sucurity Police

реклама

Благодійний вечір «Твори добро людям», організований благодійним фондом «За майбутнє Черкащини» відбувся нещодавно у приміщені обласної філармонії. На вечорі було зібрано 800 тисяч гривень на лікування онкохворих дітей Черкащини.

Вечір відвідали понад 80 представників бізнесових структур. Серед виставлених робіт – художні твори черкаських митців: картини, вишиванки тощо. Про це повідомив голова наглядової ради благодійного фонду Анатолій Кузьмінський.

Як повідомив головний лікар Черкаського обласного онкологічного диспансеру Віктор Парамонов, на зібрані кошти буде закуплено високотехнологічне медичне обладнання, що дасть змогу ефективніше лікувати дітей Черкащини.

Цікаво, що суперечка під час торгів за один з лотів виникла між губернатором Сергієм Тулубом та міський головою Черкас Сергієм Одаричем.

– Я хотів Мошнівську церкву купити, та мені не дали. Сергій Борисович перебив мене, – сказав 11 квітня на прес-конференції журналістам Сергій Одарич. – Коли ціна перейшла 15 тис грн., то я подумав, що й так бачу цю церкву двічі на день (С. Одарич живе в с. Мошни, звідки їздить у Черкаси на роботу – Ред.). Крім цього, я хотів купити картини на батику Ольги Сокуренко. Але фінансово я виявився неспроможним це зробити. Я міг конкурувати на рівні 10-15 тис грн. Вищі суми на даний момент для мене не підйомні.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 да так просто 14.04.2011 09:34
Прикольно...У Одарича месячная зарплата в три раза меньше, чем та сумма которой он мог оперировать. И не стыдно ему сидеть на шее у жены с сыном? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 шпиль 13.04.2011 11:53
Ну, правильно. Людям їсти немає за що купити, а вони цяцьку за 15 тис. купляють (і це не бізнесмени, а державні службовці).
А про неспроможність краще помовчав би. Або почитав свою власну декларацію. Цинізм вищого гатунку!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100