реклама
Sucurity Police

реклама

robot 11 квітня в Черкаському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участі представників ТОВ „Авто Просто” та черкаських безробітних, про що інформує сайт обласного центру зайнятості.

Кияни приїхали за продавцями автомобілів для їхньої компанії в місті Черкасах, Золотоноші та Умані. Під час зустрічі вони ознайомили черкащан із особливостями роботи та вимогами до нових співробітників:

– Нам потрібні емоційні, креативні люди, які вірять у свою справу й можуть захопити нею своїх клієнтів і, звичайно ж, хочуть і можуть продавати, –  говорить регіональний директор в Центральному регіоні Ігор Корячко.

Роботодавці перевіряли потенційних працівників за різними методиками: безробітні виконували тести на перевірку швидкої зміни різних видів робіт, уважності, логічного мислення та грамотності.

Із часом кількість безробітних на ярмарку ставала все меншою й меншою. До кінця заняття залишилося лише вісім найбільш зацікавлених осіб. Представники автомобільної компанії, змоделювавши конфліктні ситуації у сфері послуг, із цікавістю спостерігали за тим, які рішення приймуть учасники семінару.

Ті, хто залишилися до кінця, не пошкодували:

–  Я в захваті від міні-ярмарку, – посміхається найактивніший безробітний Олег Маркар’ян. – Із нетерпінням чекатиму телефонного дзвінка від цієї компанії. Сподіваюся, шанси в мене непогані.

Роботодавці також поїхали задоволеними:

– Такі ярмарки є дуже ефективними, тому що ми відразу бачимо, як налаштовані претенденти та наскільки вони готові до співпраці, – переконаний Ігор Корячко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100