реклама

реклама

Сторінка загиблого в протистояннях у Києві черкащанина Юрія Пасхаліна в соціальній мережі «Вконтакті» рясніє співчуттями.


Сумують з приводу загибелі не лише рідні та знайомі, а й люди, які його ніколи не знали, а про його трагічну смерть дізналися, побачивши прізвище в списках.

 


Серед таких – Тарас Юлкін та Ліза Гудзенко. Вони з Юрієм особисто знайомі не були.

«Учора в новинах в рядку, що біжить, побачив прізвища цих хлопців... І співчуваю їхнім сім'ям»… – написав у коментарі «Прочерку» Тарас.

«Я його не знала, просто висловила свої співчуття і подяку цій людині... Адже він поклав життя за нас. Він намагався захистити черкащан від тітушок, від злочинної влади. І за це йому велика вдячність і вічна пам'ять!» – висловлює співчуття черкащанка.

Сумують з приводу смерті Юрія його колишні колеги Людмила Клименко та Наталія Черкаська. Обидві працювали із загиблим кілька років тому в одній фірмі.

«Можу сказати, що це була дуже хороша, позитивна і чуйна людина. Завжди всім допомагав. Не віриться в те, що сталося. Вічна пам'ять, героям слава!» – зазначає в коментарі «Прочерку» колишня колега Людмила.

Наталія Черкаська про загибель Юрія дізналася вчора від колишніх співробітників.

«Юра був спокійним, чим відрізнявся від інших, чуйним і добрим... Завжди відповідально ставився до своїх обов'язків і добросовісно виконував роботу. У компанії з друзями був приємним співрозмовником. Дуже шкода всіх загиблих, але, коли знайомий з людиною особисто, – це зовсім інші почуття... Страшенно боляче заходити на сторіночку Юри, переглядати його фотографії, де він щасливий, усміхнений, красивий, і усвідомлювати, що його вже немає в живих»... – пише Наталія.

Дівчина вчора в інтернеті знайшла інформацію про загиблих, номер банківської карти сестри його дружини та надала матеріальну допомогу.

За словами колег, у Юрія залишилася дружина та дитина. Проживав він останнім часом у Києві.

Згідно його інформації на особистій сторінці в соціальній мережі «Вконтакті», Юрій народився 18 січня 1984 року. Із 2008-го року працював у київській компанії «Планета Сервіс-К».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Фонтан 21.02.2015 21:02
А для голови сільради (св...ти) він ніхто.
Як же вивести на чисту воду всю яникову рать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Підпис здесь 22.02.2014 09:45
Черкащани! Парк "50-річчя жовтня", де зараз стоять блокпости, потрібно назвати ім"ям Юрія Пасхаліна! І це від нас залежить. Дякуємо, хлопче, що ти був черкащанином. Царство тобі небесне!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #4 Василь 21.02.2014 16:00
я бы тоже поддерживал Майдан, но такое чувство что никто не понимает, что когда к власти придут Тягнибык, Сеня и Боксёр в стране лучше ничего не будет и за всех этих "героев" не вспомнит) от них также будут отворачиватся в коридорах ОДА и других властных структурах. Тогда то они и поймут что их жестко .......ли и использовали. Ждём...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Шпак 21.02.2014 12:47
Як шкода Людину!
Треба допомогти сім`ї загиблого. Картка сестри дружини 6762 4683 3641 8961 Волошина Вікторія Василівна (інфо з forum.ck.ua).
Наш обов`язок - не забути ніколи про те, що Юрій поклав своє життя за нас, за нашу свободу. Черкащани, ми маємо увіковічнити пам'ять героя! Пам`ятним знаком, перейменуванням вулиці... Готовий брати участь матеріально в даній ініціaтиві, потрібна підтримка депутатів міської ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 василь 21.02.2014 12:44
Світла память . Хай земля йому буде пухом. Слава Україні !! Слава Героям, таким як Юрій !! я його теж не знав..............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 voleyland 21.02.2014 12:20
Украина теряет лучших своих граждан...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100