реклама
Sucurity Police

реклама

Заступник міського голови Черкас Любов Майборода за минулий рік заробила близько 47 тисяч гривень, з них майже 30 тисяч – заробітна плата лікаря у міській санітарно-епідеміологічній станції. Решта – дивіденди та проценти по вкладах.

– Мені приємно, що Сергій Одарич кілька років тому започаткував традицію оприлюднення декларування доходів. Це – цілком нормальна європейська практика. Переконана, що всі чиновники, які отримують заробітну плату з бюджету, мають показувати свої доходи, – зауважила Любов Володимирівна.

Що стосується її власних доходів, відзначила, що вона як депутат обласної ради постійно їх декларує і не робить з цього жодної таємниці. Зокрема, розповіла, що торік отримала 29 927 гривень заробітної плати як лікар у міській СЕС. Ще 17 300 гривень – дохід від дивідендів та процентів по вкладах. Отож загалом виходить 47 тисяч 270 гривень.

Що стосується майна, то 25 років Любов Майборода мешкає у звичайній квартирі п’ятиповерхового будинку «хрущовського» типу, площею 60,5 метри. Земельної ділянки не має.

Тоді як її чоловік, який працює головним конструктором приватного підприємства «ТАМЮК», та дві доньки торік заробили 110 тисяч заробітної плати та 2100 гривень доходів по вкладах. Чоловік має земельну ділянку 25 соток і дачний будинок. Крім того є власником автомобіля «Славута».

Любов Майборода  з чоловіком виховують двох дорослих доньок. Одна – навчається в Німеччині на соціолога. Інша – після закінчення ЧДТУ  тимчасово не працює.

Практику прозорості та відкритості Любов Майборода пропагує також і як депутат обласної ради, запрошуючи своїх виборців на  депутатський прийом – кожної першої та третьої середи з 14-ої до 17-ої години в будівлі обласної ради, каб. 415, тел. 45-33-35. Про це повідомляє прес-служба міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 петя 14.04.2011 18:59
Люба молодец, а остальные замы? когда о своем багатстве расскажут?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100