реклама

реклама

Два черкаські соціалісти: Олексій Малиновський та Олександр Радуцький. Останній представляє соціалістів у Черкаській міськраді.

Два черкаські соціалісти: Олексій Малиновський та Олександр Радуцький. Останній представляє соціалістів у Черкаській міськраді.

На нещодавньому пленумі Черкаського обласного комітету СПУ першим секретарем обкому одноголосно було обрано Олексія Малиновського. До цього близько двох років цю посаду обіймала Олена Задорожна. Про це «Прочерку» повідомив Олексій Малиновський.

На пленумі також були розглянуті організаційні питання та питання «Про роботу органів місцевого самоврядування в умовах, що склалися після виборів 31.10.2010 року.». Як інформує «Народна правда», під час виступу Олексій Малиновський відмітив, що в ході виборчої кампанії по виборам органів місцевого самоврядування, голів міст, селищ та сіл 2010 року партійний актив остаточно переконався, що партнерів, окрім партії «Дітей війни», як в «центрі» так і з «ліва» у Соціалістичної партії в області не існує.

– Слід відмітити, що добитися перерахунку голосів через суди не вдалося. Таким чином, партія втратила представництво в обласній раді, що суттєво зменшило вплив соціалістів на місцеву владу, особливо в плані вирішення соціальних проблем області, – сказав Олексій Малиновський.

Підводячи підсумки роботи депутатів всіх рівнів за 5 місяців, доповідач констатував, що тиск з боку керівників РДА, районних рад на обраних депутатів-соціалістів продовжується. Як результат 17 депутатів під загрозою втрати роботи вийшли з СПУ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100