реклама
Sucurity Police

реклама

Уже четвертий рік поспіль у Черкаській спеціалізованій школі № 28 відзначили «Сім’ю року».

У конкурсі, який тривав із січня по квітень, взяли участь сім’ї, діти яких навчаються у початковій школі. За весь час проведення конкурсу взяла участь 31 родина.

– Цей проект ми запозичили у колег із м. Комсомольськ з метою пропаганди кращого досвіду сімейного виховання. На прикладі сімей, що беруть участь у конкурсі, ми показуємо як можна поєднувати роботу, хобі і виховання дітей, – розповідає директор школи Тетяна Скорик.

Цього року в «Сім’ї року» взяло участь вісім родин, які змагалися у конкурсах «Дерево мого роду», «Світ моїх захоплень», «Тато, мама і я – спортивна сім’я» і «Таланти моєї родини». Переможцями стали родини Берези та Ранько. Фіналісти отримали дипломи, коштовні подарунки (косметика, трикотаж, солодощі) від спонсорів, а також сімейні портрети на згадку.

На церемонії нагородження учні молодшої школи показали свої найкращі художні номери та продемонстрували зразки нової шкільної форми. Приємним сюрпризом був танець випускників із учителями.

Партнерами і спонсорами цього заходу стали департамент освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому, депутати Черкаської міської ради, обласне спортивне товариство «Динамо», а також приватні підприємці, повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100