реклама

реклама

Поряд із державним, європейським, а також прапором міста біля мерії тепер розвівається і стяг військово-морських сил України. Його підняли представники черкаського клубу Юних моряків. Так вони висловили свою підтримку військовим, які нині перебувають у Криму, йдеться у сюжеті «ВІККА-новин».

Триматися до кінця військовиків, які нині перебувають в облозі сепаратистів, просить черкаський клуб Юних моряків. Тут кажуть: для солдат зараз дуже важлива моральна підтримка. Особливо для екіпажу черкаського тральщика. Військовий корабель наразі заблокований у Криму.

Сила духу означає набагато більше, ніж сила зброї. Ми хочемо, щоб до наших службовців донесли, що з ними вся Україна. І така підтримка додасть їм сил, наснаги та впевненості в їхніх діях, – каже викладач Черкаського клубу юних моряків Олександр Калько.

Свою солідарність морським воякам черкасці висловлюють мирно. Діляться секретами військової справи та вчать, як поводитися зі зброєю. А потім ходою єдності разом із активістами «Громадянського блокпосту» прямують центром міста. Зупиняються спершу біля пам’ятника Шевченку. Вшановують його квітами. А потім прямують до мерії. Тут, поряд із державним, європейським і прапором міста, на щоглі піднімають прапор військово-морських сил України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 стійкий націоналіст 12.03.2014 07:18
шо ще один ?
я теж хочу свiй -чорний з черепом i кiстками
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Прокопенко 11.03.2014 19:47
Потрібно підняти прапори усіх країн, з якими співпрацюють ЧЕРКАСИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100