реклама

реклама

Активісти Уманського та Христинівського осередків молодіжної гроамадської організації «Сокіл», спільно із учасниками Автономного Опору Умані до річниці загибелі Максима Чайки провели вшанування пам’яті українського студента-патріота. Хлопця було підступно вбито в Одесі 17 квітня 2009 року учасниками антиукраїнського руху «Антіфа» через його ефективну та змістовну українську соціал-національну боротьбу, інформує обласна організація ВО «Свобода».

На короткому мітингу в Умані виступив керівник Черкаського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Сокіл», голова Уманської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Ботнар: «Ми не плачемо, коли згадуємо нашого побратима. Ми зміцнюємо свій дух і твердо знаємо - незабаром ми наблизимо судний день, коли кожен українофоб отримає кару. Кару за Максима, кару за тисячі і тисячі українців, що були знищені, пограбовані, експлуатовані антиукраїнським режимом протягом століть. Увесь праведний гнів, що накопичувався протягом нашої історії паде на голови наших ворогів.

nazi
- Ми не плакатимемо. Ми вшануємо пам'ять про Максима, бо він є уособленням нас усіх. Він став нагадуванням про реальність та безкомпромісність боротьби Українського Добра проти чужинського зла. Ми запалюємо свічки і знаємо, що то ми запалюємо символічний вогонь помсти та водночас самозахисту. Тому що на місці Максима, якщо не зупиняти, чужинську агресію – нажаль може стати кожен. Нас часто запитують: яка мета отаких Ваших заходів? Чому Ви не надсилаєте петиції, не робите заяви, не вимагаєте у влади вирішення проблем? Ми відповідаємо – у цієї влади ми не вимагаємо знайти і покарати винного у вбивстві Максима, у антинародній політиці загалом, у фізичному та духовному знищенні українців – бо це абсурдно. У цієї влади не має сенсу щось вимагати – її треба змінювати!» - наголосив Юрій Ботнар.

Аналогічний захід із роздачею листівок відбувся у Христинівці, де місцевий «Сокіл» зібрався біля Пам’ятного знаку борцям за волю і незалежність України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100